Loading...

Privatlån - Bedste tilbud fra flere banker med kun én ansøgning

Gobanker er din danske e-mærkede lånetjeneste

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Ansøg gennem Gobanker og lad bankerne konkurrere om dig

Vores brugere sparer i gns. 11.723,- kr. årligt på deres privatlån.


 • Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun én ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den ud til bankerne. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Modtag lånetilbud

  Du modtager automatisk flere tilbud, og vælger selv det lånetilbud der passer dig bedst.

 • Vælg selv bedste privatlån

  Det er altid gratis og uforpligtende, og du vælger selv om tilbuddene er noget for dig.

Det siger vores brugere

8.514 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få de bedste lånetilbud – Du kan også spare 11.723,- kr. årligt i gennemsnit.

Ansøg her
 • Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage lånetilbud fra vores bankpartnere, og det tager kun 2 minutter.

 • Gratis og uforpligtende

  Det er altid gratis og uforpligtende at benytte Gobanker, og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de tilbud du modtager.

 • Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om privatlån & Gobanker

Læs mere om privatlån herHvad er et privatlån?

Et privatlån er et lån, som du som privat låntager optager hos en långiver. Du låner et beløb, som du skal tilbagebetale over en tidsperiode, og dette aftales ved privatlånets optagelse. Ud over det lånte beløb skal du også tilbagebetale de renter og gebyrer, som långiver kræver for at låne dig pengene.

Et privatlån kan også dække over penge, som du låner af en ven eller et familiemedlem. Ved at låne penge hos nogen, du kender, har du mulighed for at lave en god aftale om at tilbagebetale pengene helt uden eller med en meget lav rente. Mange føler dog også, at det er ubehageligt at skylde penge til personer, de holder af, og skulle du ikke være i stand til at tilbagebetale dem, så kan det ende med at have negativ indflydelse på jeres relation. Derfor kan der også være fordele ved at optage lånet hos en bank eller en anden udbyder, selvom der vil være renter og gebyrer forbundet med denne type lån.

Et privatlån bliver optaget af en privatperson og fungerer på samme måde som et banklån eller et forbrugslån. Det står i kontrast til et lån til erhverv, hvor pengene skal bruges til at varetage virksomhedens interesser. Et privatlån er et samlet begreb for mange forskellige typer af lån. De tre mest anvendte typer af privatlån er forbrugslån, andelslån og realkreditlån, og de lånte penge kan derfor også dække mange forskellige typer af behov. Hos Gobanker kan du blandt andet optage et privatlån til at finansiere købet af bil, bolig eller drømmerejsen. Hvad du vil bruge pengene til, blander vi os ikke i, men vi står gerne til din rådighed, når du skal finde det bedste privatlån for dig. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kan du med fordel læse med nedenfor.


privatlån - Hvad er et privatlån

Privatlån med eller uden sikkerhed

Står du over for at skulle låne penge, så vil du med garanti støde på følgende to muligheder: lån uden sikkerhed og lån med sikkerhed. Et lån med sikkerhed betyder, at du stiller en sikkerhed for, at du kan tilbagebetale lånet. Man kan med andre ord sige, at du pantsætter nogle af dine værdier, såsom en bil, bolig eller værdipapirer, og det fungerer som en slags garanti for, at du kan tilbagebetale de lånte penge. Er du ikke i stand til at overholde din låneaftale, så kan långiveren gøre krav på det, du har stillet som sikkerhed. Et lån uden sikkerhed fungerer omvendt på den måde, at du ikke stiller noget som sikkerhed. Fordelen ved et lån med sikkerhed er, at du ofte kan få en mere favorabel rente på dit lån, mens et lån uden sikkerhed gør det muligt for dig at låne penge, selvom du ikke nødvendigvis har noget af værdi, som du kan stille som sikkerhed. Det er som oftest nemmere at optage et lån uden sikkerhed, og vælger du at optage denne type privatlån, så vil du have mulighed for at få pengene udbetalt med det samme. Vælger du derimod et privatlån med sikkerhed, så kræver det en godkendelse af banken, og du skal derfor gennem en længere ansøgningsproces, inden du får lov til at optage privatlånet. Ønsker du at optage et privatlån, så vil der som oftest ikke blive stillet krav om, at du stiller en sikkerhed for lånet. Låner du penge gennem Gobanker, så vil der ligeledes være tale om et privatlån uden sikkerhed.Ansvarlig långivning

Gobanker anbefaler, at du lægger et holdbart budget for din økonomi, før du ansøger om lån. Dit budget bliver fastlagt ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (lønindkomst osv.), og herefter trække dine faste månedlige udgifter fra (husleje, el, vand, varme, transport etc.)

Vær desuden opmærksom på, at de forskellige banker og finansieringsselskaber har forskellige krav til dig, der ønsker at optage et lån. Dette kan være krav til indtægt, alder og RKI-registrering.

For at blive godkendt til at låne penge gennem Gobanker, skal du opfylde følgende minimumskrav:

 • Minimum 21 år
 • Fast indkomst på minimum 180.000 Kr. om året
 • Ingen registrering hos RKI/Experian og Debitorregistret

Tjek om du evt. er registreret hos Debitorregistret her, og hos RKI/Experian her.

Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (gæld i forhold til indkomst), gældstyperne i forbindelse med ansøgning om samlelån, ejerforhold (hus, lejlighed og bil) osv. Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og ÅOP på dit lån. Samtidig udgør kreditvurderingen en ekstra sikkerhed for, at du ikke optager et lån, som du i sidste ende ikke er i stand til at tilbagebetale. Det vil nemlig resultere i dyre rykkere, og er du gennem længere tid ikke i stand til at betale terminerne på dit lån, så vil det i værste fald kunne give en registrering i RKI, som vil gøre det svært for dig at optage nye lån i fremtiden.

Vælger du at ansøge om et privatlån gennem Gobanker, så vil du udelukkende modtage lånetilbud fra seriøse banker, som er underlagt tilsyn af Finanstilsynet. De tilbudte lån er ligeledes reguleret af Kreditaftaleloven, og det er med til at sikre dig som forbruger. Ved hjælp af denne Kreditaftalelov er du sikret en række standardiserede rettigheder såsom fortrydelsesret på dit lån. Låner du penge gennem Gobanker, så er du derfor sikret den samme tryghed og sikkerhed, som hvis du låner penge fra din egen bank. Hos Gobanker ønsker vi at være danskernes foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til at finde frem til det bedste og billigste privatlån, og det indbefatter også, at vi går først, når det handler om ansvarlig långivning.


privatlån - Ansvarlig långivning

Sådan får du det billigste privatlån

Der er flere ting, der har betydning for, om du kan få et billigt privatlån. De nedenstående fem punkter kan være med til at sikre dig det billigste privatlån på markedet.

 • Ansøg med en medansøger – Ved at ansøge om et privatlån med en medansøger får låneudbyderen en ekstra sikkerhed for at få de penge tilbage, som de låner ud, og det vil som ofte blive belønnet med en bedre rente. Vil du have et så billigt privatlån som muligt, kan du derfor med fordel overveje at ansøge om lånet med en ven eller et familiemedlem, som du har tillid til. Optager du et lån med en medansøger, så vil det stadig være dig, der er ansvarlig for at tilbagebetale de lånte penge, men din medansøger fungerer som en ekstra sikkerhed, hvis du pludselig skulle stå i en situation, hvor du alligevel ikke er i stand til at afdrage på lånet.
 • Fast arbejde - Det er en fordel, hvis du har et fast arbejde og også gerne har haft det gennem længere tid. Jo højere en indkomst du har, jo højere et beløb vil du typisk også kunne låne. Herudover er det også en fordel, hvis du er medlem af en a-kasse, så du har mulighed for at afdrage på lånet, selvom du skulle miste dit arbejde.
 • Sund økonomi – En sund økonomi dækker over, at der er en fin balance mellem indtægter og udgifter. Med andre ord skal du have et fornuftigt rådighedsbeløb, så du har mulighed for at afdrage på dit privatlån hver eneste måned. Kan banken se, at din konto går i minus flere gange om måneden, eller har du andre lån, du ikke er i stand til at afdrage på, så vil det udgøre en negativ faktor i kreditvurderingen af dig.
 • Boligejer - Det er en klar fordel, hvis du ejer en bolig. På den måde kan banken se, at du ejer et aktiv, og det tæller som en positiv faktor i bankens kreditvurdering af dig. Det samme gælder, hvis du har en bil. Både bil og bolig kan stilles som sikkerhed for dit privatlån, og det kan være med til at sikre dig en mere favorabel rente, da långiveren dermed har en sikkerhed for at få sine penge igen.
 • Research – Har du først besluttet dig for at optage et privatlån, så kan du med fordel sætte ekstra tid af til at gennemsøge markedet. Der findes et væld af forskellige udbydere af privatlån, og priserne vil derfor også variere meget. Den tid, du sætter af til at sætte dig ind i de enkelte lånetilbud, vil være givet godt ud på den lange bane, da der vil være en stor prisforskel på det billigste og det dyreste lån. Forud for at du påbegynder jagten på det bedste lån, kan du med fordel sætte dig grundigt ind i de mest essentielle termer. Vi har gjort det nemt for dig og samlet de vigtigste af dem nedenfor, så du er godt rustet til at sammenligne de forskellige privatlån og ikke mindst udvælge det bedste af dem.

privatlån - Sådan får du det billigste privatlån

Værd at vide om privatlån

Et privatlån dækker over flere forskellige låntyper, og derfor vil der også være et stort spænd mellem de beløb, der lånes via et privatlån. Det kan dreje sig om mindre beløb på nogle få tusinde kroner, og det kan handle om større lån til for eksempel finansiering af en ny bolig. Et privatlån kan både optages hos online udbydere og hos mere traditionelle låneudbydere såsom banker og realkreditinstitutter. Vælger du at låne penge gennem Gobanker, så vil lånet blive optaget hos en af de banker, vi samarbejder med, og som løbende bliver tilset af Finanstilsynet.

Har du planer om at optage et privatlån, så er der en række termer, du med fordel kan have ekstra øje for som en effektiv hjælp til at gennemskue de forskellige lånetilbud. Vil du være bedst muligt rustet til at finde det helt rigtige lån, så har vi lavet en grundig gennemgang af de mest essentielle lånetermer, som du er velkommen til at gå på opdagelse i. Du finder dem alle i de følgende afsnit her på siden.

En anden måde at gennemskue junglen af forskellige tilbud på er ved at gøre brug af Gobanker. Vi indhenter tilbud fra en række forskellige banker, så du nemt kan udvælge det, du foretrækker. Vælger du at optage et privatlån gennem Gobanker, så får du stor fleksibilitet, idet du til enhver tid kan vælge at indfri lånet helt eller delvist. Skulle du ønske at afdrage på lånet med et beløb, der går ud over den faste betalingsaftale, så skal du blot tage kontakt til den bank eller långiver, som du har optaget lånet hos.


privatlån - Værd at vide om privatlån

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Det bør du overveje, inden du optager et privatlån

Inden du optager et privatlån, kan du med fordel give din økonomi et grundigt eftertjek, så du er klar over, hvor meget du vil være i stand til at afdrage på lånet hver måned. Du vil sikkert gerne ud af lånet hurtigst muligt, men samtidig skal din økonomi kunne hænge sammen, når du afdrager på lånet. Det er derfor vigtigt, at du kun afdrager med et beløb, som giver mening i forhold til dit rådighedsbeløb. Er du kun i stand til at afdrage med et mindre beløb hver måned, så kan du vælge et lån med en længere løbetid.

Forud for at du optager et privatlån, kan du med fordel tænke over, hvad pengene skal bruges til og hvor stort et beløb, du skal bruge for at finansiere lige præcis det. Jo højere lånebeløb, jo mere vil du skulle betale i renter, og derfor bør du ikke låne flere penge end højst nødvendigt. Netop derfor er det en fordel at regne lidt på, hvor mange penge du præcist skal bruge for at finansiere drømmerejsen, den nye bil eller hvad du ellers går og drømmer om. Skal de lånte penge bruges til at finansiere købet af for eksempel et fjernsyn, så er det nemt at tage udgangspunkt i apparatets pris og dermed finde ud af, hvad du skal låne. Er det i stedet en rejse, som pengene skal bruges til, så kan du med fordel lægge et nyt budget, hvor du laver et estimat på, hvor mange penge der skal bruges til de enkelte poster. I din budgettering kan du tage udgangspunkt i poster som flybilletter, hotelværelser, transport på ferien samt penge til diverse oplevelser på ferien. Derudover vil rejser til visse destinationer også kræve vaccinationer, som der også skal sættes penge af til, ligesom det kan være en god idé at tegne en rejseforsikring forud for afrejsen. Der findes mange forskellige skabeloner på nettet, som kan hjælpe dig med at skabe et overblik over udgifterne til ferien og dermed også give dig et overblik over, hvor meget du har brug for at låne for at kunne finansiere drømmerejsen.


privatlån - Det bør du overveje, inden du optager et privatlån

Hvordan fungerer Gobanker?

Hos Gobanker laver du kun én låneansøgning og lader herefter os om at gøre arbejdet for dig med at indhente lånetilbud fra flere af landets førende banker. Vi samarbejder bl.a. med Basisbank, Express Bank og Resurs Bank, så du får de bedste lånetilbud i løbet af få minutter.

Når du ansøger hos Gobanker får du tilsendt dine personlige lånetilbud fra bankerne, så du nemt og overskueligt kan sammenligne lånebeløb, løbetid, rente, ÅOP og beslutte dig for hvor der er bedst og billigst for dig at låne.

Ansøg nuHvad er ÅOP?

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP, således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet. Årlige Omkostninger i Procent giver dig som låntager et bedre overblik over de samlede omkostninger, der kan være i forbindelse med optagelse af lån hos en given låneudbyder.

Du kan få oplyst ÅOP før Skat og ÅOP efter Skat. Forskellen består i om beregningen tager højde for det fradrag du har for renteudgifter på lånet, hvor udgifterne bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Banker og finansieringsselskaber indberetter dine udgifter automatisk til Skat, og du behøver derfor ikke foretage dig yderligere, da omkostningerne dermed automatisk bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Du har dog mulighed for også selv at indberette renteudgifter til Skat i forbindelse med årsopgørelsen.

Du bør som udgangspunkt finde et lån med lav rente og lav ÅOP. Vær opmærksom på, at ÅOP ikke er en procentvis omkostning, du skal betale på lånet årligt, men blot er et regnestykke, der skal gøre det nemmere for dig at se det samlede billede af omkostningerne på lånet.


privatlån - Hvad er ÅOP

Hvad er renter?

Renten er en procentdel af det lånte beløb, som bliver lagt oven i og som skal betales til låneudbyderen. Renter har til formål at dække omkostningerne forbundet med lånet. Renten vil variere fra lån til lån, og den bliver fastsat ud fra en kreditvurdering af dig som låntager. Når du skal optage et privatlån, så vil du kunne vælge mellem en fast rente og en variabel rente. Med den faste rente ved du, hvad du betaler i renter gennem hele lånets løbetid, mens dette kan variere, hvis du vælger en variabel rente. Om du skal vælge en fast eller variabel rente afhænger derfor groft sagt af din risikovillighed.Hvad er forskellen på hovedstol og restgæld?

Det samlede lånebeløb samt de omkostninger, der er forbundet med lånet, kaldes lånets hovedstol. Hovedstolen vil derfor også altid være højere end det beløb, du har valgt at låne. Hovedstolen er en indikator for det samlede lånebeløb den dag, du optog lånet. Den vil derfor ikke ændre sig, selvom du afdrager på lånet.

Når du optager lånet, vil hovedstol og restgæld være det samme beløb. Dette ændrer sig dog, når du begynder at betale af på lånet, da restgælden er det beløb, du mangler at betale tilbage på dit lån. Hovedstol og restgæld kan derfor hjælpe dig med at danne dig et overblik over, hvor mange penge du skal betale tilbage ved optagelsen af lånet, og hvor mange af dem du endnu mangler at tilbagebetale, når du begynder at afdrage på lånet.


privatlån - Hvad er forskellen på hovedstol og restgæld

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Hvad er en kreditvurdering?

Når du skal optage et privatlån, så vil der ofte blive foretaget en kreditvurdering af dig. Her vil dem, du ønsker at låne penge af, vurdere din økonomiske situation, og dermed hvorvidt du er i stand til at tilbagebetale de lånte penge. I en kreditvurdering kan der blive lagt vægt på en række forskellige ting, og disse kan variere fra långiver til långiver. Først og fremmest vil dine udgifter blive trukket fra dine indtægter, så dit rådighedsbeløb kan findes. I forbindelse med dette kan der også blive set på, om din indtægt er fast, eller om den svinger grundet freelance- eller sæsonarbejde. Herudover vil der blive set på, om du har noget af værdi, hvilket som oftest vil være en bil eller bolig. Sidst, men ikke mindst, vil mange låneudbydere kigge på din generelle adfærd, når det kommer til din økonomi. Her kan som eksempel nævnes, om du tidligere har vist dig i stand til at overholde dine forpligtelser i forhold til afbetaling af gæld og regninger til tiden. Har du en positiv tilbagebetalingshistorik, hvor de penge, du skyldte, er blevet betalt til tiden, og har du ikke tidligere være registreret i RKI, så vil det have en positiv indflydelse på bankens kreditvurdering af dig.Hvad er afdrag på privatlån?

Når du optager et lån, herunder også et privatlån, så skal de lånte penge plus renter betales tilbage til långiveren. Denne tilbagebetaling vil foregå i forskellige rater fra lån til lån, og det er disse rater, der kaldes for afdrag. Afdragene udgør sammen med betaling af gebyrer og renter en termin. Hvor mange rater, og dermed terminer, der er på dit lån, afhænger af den løbetid, du har aftalt med långiveren. Når du optager lånet, så vil du typisk samtidig aftale med långiveren, hvor stort et beløb du vil tilbagebetale ad gangen, og hvor lang en tidsperiode lånet skal løbe over. Afdragene vil du typisk betale d. 1. i hver måned, men der findes også lån med andre afdragsordninger, hvor du for eksempel betaler af på dit lån en gang i kvartalet eller en gang om året.

Uanset om du låner 2000 eller 200.000 kroner, så vil dit lån indbefatte en afdragsordning. Afdragene bør fastsættes ud fra en realistisk vurdering af, hvor meget du er i stand til at afdrage på dit lån fra gang til gang. Har du en lav indkomst, så vil det give god mening for dig at indbetale et mindre beløb hver måned, og at lånet så tilsvarende har en længere løbetid. Har du en høj indkomst, så vil du kunne drage stor fordel af at vælge en så kort løbetid som muligt, da du dermed vil betale færrest mulige renter og gebyrer, og lånet vil dermed også blive billigere for dig.


privatlån - Hvad er afdrag på privatlån

Hvordan ansøger jeg om et privatlån?

I og med at der er mange forskellige udbydere af privatlån, så vil ansøgningsprocessen også variere alt efter, hvem du vælger at optage dit lån hos. Hos nogle udbydere gælder det, at du blot skal udfylde nogle enkelte låneformularer, mens du hos andre skal sende dokumentation for dine økonomiske forhold, så der kan blive foretaget en vurdering af din kreditværdighed. Som udgangspunkt kan du dog gå ud fra, at jo større et beløb privatlånet er på, jo mere omfattende vil ansøgningsprocessen for at optage lånet også være. Ønsker du at optage et lån gennem Gobanker, så vil vi foretage en kreditvurdering af dig. Denne fremgangsmåde kan du se som en slags sikkerhed for, at du ikke optager et lån, som din økonomi ikke kan bære. Samtidig gør denne kreditvurdering det muligt for os at give dig den lavest mulige rente og ÅOP på dit lån. Ønsker du at få tilsendt en række forskellige lånetilbud, som du frit kan vælge mellem, så skal du blot bruge to minutter på at udfylde ansøgningsskemaet. Her skal du blandt andet angive, hvor mange penge du ønsker at låne, og hvor lang en løbetid dit lån skal have. Det er samtidig en god idé at have dit NemID klar, da du som afslutning på ansøgningsprocessen skal verificere, at det rent faktisk er dig, der ansøger om optagelse af et lån.

Det er helt uforpligtende og ganske gratis at ansøge om lån gennem Gobanker, og vi hjælper dig gerne med at sørge for, at det er bankerne, der konkurrerer om dig frem for omvendt. Med vores sammenligningstjeneste får du et værktøj, der på effektiv vis kan hjælpe dig med at finde det bedste og billigste privatlån for dig.Find det bedste privatlån med Gobanker

Ved at gøre brug af Gobanker kan du nemt danne dig et overblik over en række forskellige lånetilbud. Vores service fungerer på den måde, at du udfylder ansøgningen med din foretrukne løbetid og lånebeløb. Lånebeløbet kan være på alt fra 10.000 til 500.000, mens løbetiden på lånet kan strække sig fra 1 år til 12 år. Baseret på dine ønsker til løbetid og lånebeløb indhenter vi en række forskellige tilbud til dig, som du frit kan vælge mellem. Det er helt gratis, og hvis du ikke ønsker at benytte dig af nogen af lånetilbuddene, så står det dig frit for at takke nej til dem alle. Ved at benytte dig af Gobanker kan du låne penge på sikker vis, uden du behøver at forlade dit hjem. Er du i tvivl om noget i forbindelse med ansøgningsprocessen, så skriv gerne til os via vores chatfunktion, som du finder nederst i højre side her på siden. Du er også velkommen til at ringe til os på 31 31 90 00. Vi besvarer hellere end gerne de spørgsmål, du måtte have.


privatlån - Find det bedste privatlån med GobankerGiv dine privatlån en gennemgang

Med vores søstertjeneste Letfinans’ ØkonomiTjek har du mulighed for at spare penge i din privatøkonomi. Ligesom du sikkert sammenligner priser på flyrejser og hotelværelser, når du skal ud at rejse, så kan du med ØkonomiTjekket få tilsendt forskellige tilbud på de lån, du allerede har og dermed tjekke, om der findes en billigere løsning på markedet. Det er gratis og ganske uforpligtende at oprette sig, og du giver adgang til dine informationer om boliglån, andelsboliglån, banklån og forsikringer. Vi samler tilbud fra anerkendte banker og forsikringsselskaber og herefter er det blot op til dig at vælge, om du ønsker at benytte dig af nogle af dem.

Prøv vores ØkonomiTjek

Gobanker er en del af Letfinans - Du kan benytte Letfinans ØkonomiTjek og se hvor du kan spare penge i din privatøkonomi – Let, enkelt og sikkert.

Opret her