Loading...

Lån penge - Bedste tilbud fra flere banker med kun én ansøgning

Gobanker er din danske e-mærkede lånetjeneste

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Ansøg gennem Gobanker og lad bankerne konkurrere om dig

Lån penge og spar 11.723,- kr. i gns. årligt.


 • Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun én ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den ud til bankerne. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Modtag lånetilbud

  Du modtager automatisk flere tilbud, og vælger selv det lånetilbud der passer dig bedst.

 • Vælg selv bedste lån

  Det er altid gratis og uforpligtende, og du vælger selv om tilbuddene er noget for dig.

Det siger vores brugere

8.514 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få de bedste lånetilbud – Du kan også spare 11.723,- kr. årligt i gennemsnit.

Ansøg her
 • Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage lånetilbud fra vores bankpartnere, og det tager kun 2 minutter.

 • Gratis og uforpligtende

  Det er altid gratis og uforpligtende at benytte Gobanker, og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de tilbud du modtager.

 • Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om lån penge & Gobanker

Læs mere om lån penge herHvad kan jeg låne penge til?

Hos Gobanker har du mulighed for at låne penge til en lang række formål. Vi kan blandt andet tilbyde lån til finansiering af:

 • Bil
 • Bolig
 • Forbedring af bolig
 • Rejser
 • Andre typer af forbrug

Hos Gobanker spørger vi ikke ind til, hvad dit lån skal bruges til, og du har derfor mulighed for at låne penge til en lang række forskellige formål hos os. Nedenfor kan du blive lidt klogere på forskellige måder at låne penge på, ligesom du kan læse mere om, hvordan du låner penge med den bedst mulige rente.


lån penge - Hvad kan jeg låne penge til

Lån penge - samlelån

Har du gæld flere forskellige steder, så kan du overveje at samle dem med et såkaldt samlelån. Der er flere fordele forbundet med denne type lån. Det kan blandt andet være med til at skabe mere overskuelighed, da du derved kun skal afdrage til en kreditor frem for flere forskellige. Et samlelån kan desuden være med til at give dig et større rådighedsbeløb, da du slipper for at betale renter og gebyrer til flere forskellige lån og i stedet kan nøjes med et. Er du nysgerrig på, hvor meget du har mulighed for at spare med et samlelån, så kan du bruge som en lille tommelfingerregel, at jo flere dyre smålån du har, jo flere penge har du mulighed for at spare.

Det vil variere fra udbyder til udbyder, hvor meget du har mulighed for at låne med et samlelån. Du kan optage samlelån på op til 500.000 gennem Gobanker. Et samlelån kan fungere på to forskellige måder. Enten får du pengene udbetalt til din konto og skal herefter selv stå for at betale dine forskellige lån af, eller også står den udbyder, du har lånt pengene af, for at betale din gæld til dine øvrige kreditorer, og du skal herefter afdrage på dit samlelån direkte til dem. For at optage et samlelån skal du vide, hvor meget du skylder. Er du i tvivl om dette, så kan du altid tage fat i udbyderne af dine lån, da de har pligt til at oplyse dig om din gæld. Når du optager et samlelån, har du også mulighed for at forhøje dit lånebeløb. Har du behov for flere penge, kan du lade et forhøjet lånebeløb indgå i din låneaftale og bruge det ekstra beløb på det, du lige står og mangler.


lån penge - Lån penge - samlelån

Lån penge uden krav om sikkerhed

Hos Gobanker har du mulighed for at låne op til 500.000 kroner, og vi har ikke nogen krav om, at du stiller noget som sikkerhed for lånet. Der er således tale om et lån uden sikkerhed. Du vil derfor ikke kunne få en lige så god rente på et lån uden sikkerhed som på et lån med sikkerhed, men til gengæld er ansøgningsprocessen kortere ved et lån uden sikkerhed. Der er derfor også kort vej fra behovet om penge opstår, til du ansøger om et lån, bliver godkendt og pengene går ind på din konto.


lån penge - Lån penge uden krav om sikkerhed

Lån penge af privatperson

Er du kommet i pengenød, så er det også muligt at optage et lån hos et familiemedlem eller en ven. Ved at låne penge af en privatperson kan du ofte opnå en favorabel låneaftale med ingen eller en meget lav rente på lånet. Samtidig slipper du for at betale stiftelsesprovision og de andre omkostninger, der er forbundet med at låne penge i et pengeinstitut. Hvis du ønsker at låne penge af et familiemedlem, så er det vigtigt, at I ikke kun indgår aftalen skriftligt, men at I også laver et lånedokument, som I begge skriver under på. Hvis der ikke er noget lånedokument, så kan det blive svært for den ene part at bevise, at den anden skylder vedkommende penge. SKAT kan samtidig se overførslen som en gave frem for et lån, og her er det værd at vide, at man maksimalt må give 58.700 kroner i gave hvert år uden at skulle betale skat af beløbet. Er det lånte beløb større end dette, kan du altså risikere at skulle betale fuld indkomstskat af de lånte penge. Dette kan dog undgås med et underskrevet lånedokument. Et lånedokument kan enten være skrevet på computer eller i hånden med en kuglepen, og i dokumentet skal blot være angivet lånets beløb, den årlige rente på lånet – som typisk vil være på 0%, når der er tale om et lån mellem familiemedlemmer eller venner – samt en dato og begge parters underskrifter. Det er alt, der skal til, for at der er indgået en gyldig låneaftale. I lånedokumentet kan I også vælge at angive, hvor meget der skal betales af på lånet per måned eller per år, samt hvornår afbetalingen begynder.

Det er dog også værd at være opmærksom på det problematiske aspekt i at låne penge af en ven eller et familiemedlem. Penge kan nemt skabe splid mellem mennesker, og hvis du pludselig ikke er i stand til at tilbagebetale pengene, så kan det have en negativ indflydelse på jeres forhold. Det er værd at have med i overvejelserne, hvis du går med tanker om at låne penge af en ven eller et familiemedlem.


lån penge - Lån penge af familien

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Lån penge via banken

Når du ønsker at låne penge, så kan du frit vælge, hvor du ønsker at optage lånet. Du skal blot leve op til den enkelte udbyders krav. Ønsker du at låne penge hos en bank, så kan du vælge at optage lånet hos den bank, du allerede er tilknyttet. Det kræver dog ofte, at du møder personligt op i banken, ligesom du skal redegøre for, hvad pengene skal bruges til. Vil du slippe uden om denne del af ansøgningsprocessen, så er det også muligt at optage et lån hos en bank online. Hos Gobanker samarbejder vi med en række forskellige banker, og her har du mulighed for at taste dine oplysninger ind online, og du kan dermed ansøge om at låne penge hjemme fra sofaen. Vælger du at låne penge via en bank online, så vil både kreditvurdering, udbetaling og tilbagebetaling således foregå via nettet.


lån penge - Lån penge via banken

Lån penge med fast eller variabel rente

Når du låner penge af en udbyder, så vil der løbe renter på lånet. Hvad denne rente lyder på, afhænger i høj grad af, om du har valgt en fast eller variabel rente. En fast rente vil være den samme i hele lånets løbetid. Med en fast rente får du således en sikkerhed for, at lånet vil koste dig det samme hver eneste måned, indtil det er betalt af. En fast rente vil til gengæld ofte være højere i hele lånets løbetid end den variable, og man kan derfor sige, at du betaler lidt for den sikkerhed, som en fast rente giver dig. Er du mere risikovillig, så er en variabel rente måske noget for dig. En variabel rente vil svinge, og disse udsving kan gøre, at dit lån både kan blive billigere og dyrere end forventet. Man kan derfor ikke komme med et klart svar på, om en fast eller variabel rente er den bedste løsning, da det i høj grad er op til den enkelte at vurdere, og da prisen på et lån med en variabel rente vil afhænge af rentens udsving.


lån penge - Lån penge med fast eller variabel rente

Renten på dit lån afhænger af din økonomi

Når du ønsker at låne penge, så vil der mange steder blive kigget på din privatøkonomi. Skylder du penge flere steder og har du ikke været i stand til at betale af på dine lån, så kan du risikere at få afvist din låneansøgning. Har du en fornuftig økonomi, så vil du dog de fleste steder kunne blive godkendt til et lån. Den rente, du kan få på lånet, afhænger i høj grad af din indkomst og dine udgifter – og dermed dit rådighedsbeløb. Vil du forbedre dine muligheder for at få en favorabel rente på dit lån, så kommer her en række forskellige ting, du kan gøre.

 • Lav en opsparing - Hvis du sætter bare et lille beløb over på din opsparing hver måned, så vil den over tid vokse sig større. Du kan vælge at benytte dig af muligheden for at få et bestemt beløb ført over på din opsparing, så snart du får udbetalt løn. På den måde vil du ikke på samme måde mærke, at du mangler pengene. Med en opsparing giver du samtidig långiver et indtryk af, at du har styr på din økonomi, og derudover fungerer en opsparing som en god buffer for uventede udgifter.
 • Spar penge på dine abonnementer - Du har sikkert en del abonnementer, som du betaler til hver måned så som et fitnessabonnement, mobilabonnement og måske også diverse streamingtjenester. Nogle af dem bruger du måske slet ikke, og så er det nemt at spare nogle hundrede kroner om måneden ved at afmelde dem. Et mobilabonnement har du højst sandsynligt brug for, men måske kan du finde en udbyder, der er billigere? Hvad der er sparet, er tjent.
 • Læg et budget - Det kan være svært at spare penge, hvis man ikke har et overblik over, hvor pengene forsvinder hen. Derfor kan du med fordel lægge et budget, så du ved, præcis hvor meget du bruger på for eksempel mad og fornøjelser på en måned. Der findes et væld af budgetskabeloner på nettet, som kan gøre det nemmere for dig at skabe et overblik over udgifterne.
 • Undgå kontanthævninger - Når du hæver kontante beløb i en hæveautomat, så kan du ikke se på netbank, hvad pengene er blevet brugt til. Hvis du vil have det fulde overblik over dine udgifter, bør du derfor betale med betalingskort, så transaktionerne registreres i kontoudskriftet.
 • Køb ind en gang om ugen - Hvis du planlægger dine indkøb og kun køber ind en gang om ugen, så undgår du mange dyre impulskøb, og det kan spare dig for mange penge i madbudgettet.
 • Øg din indkomst - Ved at få flere penge mellem hænderne øger du automatisk dit rådighedsbeløb. Det kan du for eksempel gøre ved at tage ekstra vagter på arbejdet, eller du kan få et ekstra deltidsarbejde i aftentimerne og i weekenderne.

Følger du ovenstående tips, så vil det give dig mærkbar luft i økonomien, som med stor sandsynlighed også vil gøre en positiv forskel for den rente, du vil blive tilbudt, hvis du ønsker at låne penge.


lån penge - Renten på dit lån afhænger af din økonomi

Hvordan fungerer Gobanker?

Hos Gobanker laver du kun én låneansøgning, og lader herefter os om at gøre arbejdet for dig med at indhente lånetilbud fra flere af landets førende banker. Vi samarbejder bl.a. med Basisbank, Express Bank og Resurs Bank, så du får de bedste lånetilbud i løbet af få minutter.

Når du ansøger hos Gobanker, får du tilsendt dine personlige lånetilbud fra bankerne, så du nemt og overskueligt kan sammenligne lånebeløb, løbetid, rente, ÅOP og beslutte dig for hvor der er bedst og billigst for dig at låne.

Ansøg nu


lån penge - Hvordan fungerer Gobanker

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Ansvarlig långivning

Gobanker anbefaler, at du lægger et holdbart budget for din økonomi, før du ansøger om lån. Dit budget bliver fastlagt ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst osv.), og herefter trække dine faste månedlige udgifter fra (Husleje, el, vand, varme, transport etc.)

Vær desuden opmærksom på, at de forskellige banker og finansieringsselskaber har forskellige krav til dig, der ønsker at optage et lån. Dette kan være krav til indtægt, alder og RKI-registrering.

Du skal opfylde følgende minimumskrav:

 • Minimum 21 år
 • Fast indkomst på minimum 180.000 Kr. om året
 • Ingen registrering hos RKI/Experian og Debitorregistret

Tjek om du evt. er registreret hos Debitorregistret her, og hos RKI/Experian her.

Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), gældstyperne i forbindelse med ansøgning om samlelån, ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv. Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og ÅOP på dit lån.

Hos Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven, og det er med til at give dig 14 dages fortrydelsesret på dit lån samt fuld gennemsigtighed i forhold til, hvilke omkostninger der er forbundet med lånet. Derfor får du altid oplyst ÅOP på de forskellige lån, hvilket kan være nyttigt, når du skal sammenligne de forskellige lånetilbud. Du kan læse mere om ÅOP i afsnittet nedenfor.Hvad er ÅOP?

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP, således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet. Årlige Omkostninger i Procent giver dig som låntager et bedre overblik over de samlede omkostninger, der kan være i forbindelse med optagelse af lån hos en given låneudbyder.

Du kan få oplyst ÅOP før Skat og ÅOP efter Skat. Forskellen består i om beregningen tager højde for det fradrag du har for renteudgifter på lånet, hvor udgifterne bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Banker og finansieringsselskaber indberetter dine udgifter automatisk til Skat, og du behøver derfor ikke foretage dig yderligere, da omkostningerne dermed automatisk bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Du har dog mulighed for også selv at indberette renteudgifter til Skat i forbindelse med årsopgørelsen.

I et lån vil ÅOP blandt andet inkludere stiftelsesomkostninger, administrationsgebyrer, rente og månedlig ydelse samt variabel tinglysningsafgift og dokumentgebyr. ÅOP vil derfor altid være højere end lånets rente, da det inkluderer de ekstra gebyrer, der er forbundet med lånet. Et lån kan således fremstå billigt med en lav rente på for eksempel 4%, men have en ÅOP på flere hundrede procent, fordi de andre omkostninger på lånet er høje. Derfor er det vigtigt at have øje for ÅOP, når du sammenligner forskellige lån.

Du bør som udgangspunkt finde et lån med lav rente og lav ÅOP. Vær opmærksom på, at ÅOP ikke er en procentvis omkostning du skal betale på lånet årligt, men blot er et regnestykke der skal gøre nemmere for dig at se det samlede billede af omkostningerne på lånet.


lån penge - Hvad er ÅOP

Spar penge med Gobanker

Hos Gobanker kan vi hjælpe dig med at spare mange penge på dit lån. Faktisk sparer vores ansøgere i gennemsnit 11.723 kroner årligt på deres lån. Vi har gjort det nemt at ansøge om lån, så du kan få tilsendt en række forskellige tilbud, når du skal låne penge. Det er helt gratis at gøre brug af vores sammenligningstjeneste, og du er ikke forpligtet til at takke ja til nogen af tilbuddene. Ved at angive dine krav til lånebeløb og løbetid har vi mulighed for at indhente en række personlige tilbud, som er tilpasset dit behov. Lånetilbuddene vil være fra en række anerkendte banker, og du er sikret fuld gennemsigtighed i forhold til ÅOP, så du nemt kan sammenligne de forskellige tilbud og finde frem til det bedste lån for dig. Vælger du at takke ja til et af lånene, så vil pengene være på din konto inden for 1-2 hverdage. Skulle du blive i tvivl om noget, så står vi klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan ringe til os på 31 31 90 00, eller du kan gøre brug af vores chatfunktion. Vi ønsker, at du får en tryg oplevelse hos os, og derfor sender og modtager vi alle data krypteret, ligesom vi sørger for at overholde den nyeste datalovgivning. Du kan derfor trygt gøre brug af Gobanker, når du ønsker at låne penge.

Prøv vores ØkonomiTjek

Gobanker er en del af Letfinans - Du kan benytte Letfinans ØkonomiTjek og se hvor du kan spare penge i din privatøkonomi – Let, enkelt og sikkert.

Opret her