Loading...

Lån 50000 - Bedste tilbud fra flere banker med kun én ansøgning

Gobanker er din danske e-mærkede lånetjeneste

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 50.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 517 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 50.000 kr.

30.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 517 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 50.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 517 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Ansøg gennem Gobanker og lad bankerne konkurrere om dig

Lån 50000 og spar 11.723,- kr. i gns. årligt.


 • Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun én ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den ud til bankerne. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Modtag lånetilbud

  Du modtager automatisk flere tilbud, og vælger selv det lånetilbud der passer dig bedst.

 • Vælg selv bedste privatlån

  Det er altid gratis og uforpligtende, og du vælger selv om tilbuddene er noget for dig.

Det siger vores brugere

8.514 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få de bedste lånetilbud – Du kan også spare 11.723,- kr. årligt i gennemsnit.

Ansøg her
 • Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage lånetilbud fra vores bankpartnere, og det tager kun 2 minutter.

 • Gratis og uforpligtende

  Det er altid gratis og uforpligtende at benytte Gobanker, og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de tilbud du modtager.

 • Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om lån 50000 & Gobanker

Læs mere om lån 50000 herLån 50.000

Uanset om du søger finansiering til et nyt køkken, eller om du mangler et ekstra tilskud til ferien, så kan et lån gøre det muligt for dig at realisere dine drømme. Med et lån på 50.000 er du godt dækket ind, når det kommer til finansieringen af de fleste typer af forbrug. Låner du pengene gennem Gobanker, så kan du have pengene på din konto få hverdage efter, at du har takket ja til lånet. Inden du optager et lån, er der en række ting, du kan gøre for at sikre dig, at du får et billigt et af slagsen. Læs med nedenfor og bliv klogere på, hvad der kan sikre dig det bedste og billigste lån på 50.000 kroner.


lån 50000 - Lån 50.000

Lån 50.000 som et samlelån

Hvis du har optaget flere små lån hos forskellige udbydere, så er det ensbetydende med, at du betaler et større beløb i renter til de forskellige udbydere, og et samlelån kan derfor være en god løsning, som kan spare dig for mange penge. Når du optager et samlelån, så står udbyderen af samlelånet typisk for at betale din gæld af til dine andre kreditorer, og herefter skal du kun afdrage på dit samlelån. Du betaler dermed kun renter af et enkelt lånebeløb, og det kan spare dig for mange penge på den lange bane. Har du for eksempel et lån på 20.000 og to lån på 15.000, så kan et samlelån på 50.000 meget vel være den rette løsning for dig. Hos Gobanker kan vi tilbyde samlelån på helt op til 500.000 kroner, så du har rig mulighed for at få samlet dine forskellige lån til et enkelt. Et samlelån kan desuden give dig øget overskud, da du ikke skal bevare overblikket over flere forskellige lån og afbetalinger, men i stedet blot skal fokusere på et enkelt lån.


lån 50000 - Lån 50.000 som et samlelån

Løbetid på et lån på 50.000

Løbetiden er den periode, du har til at tilbagebetale dit lån. Løbetiden bliver altid aftalt på forhånd, når du optager et lån, og du vil have medindflydelse på, hvor lang den skal være. Når du skal vælge løbetiden på dit lån, så kan du med fordel forsøge at se lidt frem. Står du over for et jobskifte eller andet, der kan ændre i din indkomst, så vil det også have indflydelse på dine muligheder for at afdrage på lånet. Her kan det derfor være en fordel at vælge en lang løbetid og dermed en lav månedlig ydelse på dit lån, så du har mere luft i økonomien, og så der er plads til en lavere indkomst. Vil du være gældfri hurtigst muligt, så skal du i stedet vælge en lang løbetid. Det er dog vigtigt at huske på, at din økonomi også skal kunne hænge sammen, når du afdrager på dit lån, og den månedlige ydelse skal derfor gerne levne plads til uforudsete udgifter. Når du skal vælge, hvilken løbetid dit lån skal have, handler det altså i høj grad om at finde en balance mellem at blive gældfri hurtigst muligt og stadig have et fornuftigt økonomisk råderum. Herudover kan du have med i dine overvejelser, hvor længe du regner med at bruge det, du låner penge til. Låner du for eksempel 50.000 kroner til en ny bil, så skal løbetiden helst ikke strække sig længere, end du regner med at have bilen. Optager du et billån med en for lang løbetid, så kan du risikere at skulle betale af på et lån til en bil, du ikke længere har til din disposition, og det er på ingen måde en optimal løsning. Der er altså flere gode grunde til, at du tænker dig grundigt om, inden du beslutter dig for, hvilken løbetid dit lån skal have. På den måde sikrer du de bedste betingelser for din økonomi, når du skal i gang med at afdrage på lånet.


lån 50000 - Løbetid på et lån på 50.000

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Lån 50.000 via kviklån eller forbrugslån

Når du skal låne 50.000, så kan du vælge at gøre det gennem et kviklån eller et forbrugslån. Et kviklån har den klare fordel, at ansøgningsprocessen er meget kort, da det mange steder ikke kræver en kreditvurdering for at optage et kviklån, og du kan derfor have pengene på din konto få timer efter, at du har ansøgt om dem. Til gengæld vil løbetiden på et kviklån typisk være meget kort, og de månedlige ydelser vil derfor være høje. I værste fald kan ydelserne være så høje, at du ikke er i stand til at betale dem, og det kan i sidste ende føre til en registrering i RKI. Samtidig kan renten på et kviklån være meget høj, og det er derfor vigtigt, at du læser lånebetingelserne grundigt igennem, inden du optager et kviklån.

Vælger du derimod at låne 50.000 via et forbrugslån, så vil lånet have en længere løbetid, og det vil derfor tage dig længere tid at indfri dit lån, men til gengæld ender du ikke med en månedlig ydelse, der kan være svær at overskue. Forud for at du optager et forbrugslån, vil der typisk blive foretaget en kreditvurdering af dig, som fungerer som en ekstra sikkerhed for, at du ikke optager et lån, som du ikke er i stand til at betale tilbage. Det er også tilfældet, hvis du vælger at ansøge om lån gennem Gobanker. Vi samarbejder med en række anerkendte banker for at sikre dig de bedste lånebetingelser. Du kan med fordel gøre brug af vores sammenligningstjeneste for at få tilsendt en række personlige lånetilbud og udvælge din foretrukne låneaftale.


lån 50000 - Lån 50.000 via kviklån eller forbrugslån

Hvordan fungerer Gobanker?

Hos Gobanker laver du kun én låneansøgning, og lader herefter os om at gøre arbejdet for dig med at indhente lånetilbud fra flere af landets førende banker. Vi samarbejder bl.a. med Basisbank, Express Bank og Resurs Bank, så du får de bedste lånetilbud i løbet af få minutter.

Når du ansøger hos Gobanker får du tilsendt dine personlige lånetilbud fra bankerne så du nemt og overskueligt kan sammenligne lånebeløb, løbetid, rente, ÅOP og beslutte dig for hvor der er bedst og billigst for dig at låne.

Ansøg nu


lån 50000 - Hvordan fungerer Gobanker

Ansvarlig långivning

Gobanker anbefaler, at du lægger et holdbart budget for din økonomi, før du ansøger om lån. Dit budget bliver fastlagt ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (lønindkomst osv.), og herefter trække dine faste månedlige udgifter fra (husleje, el, vand, varme, transport etc.)

Vær desuden opmærksom på, at de forskellige banker og finansieringsselskaber har forskellige krav til dig der ønsker at optage et lån. Dette kan være krav til indtægt, alder og RKI-registrering.

Du skal opfylde følgende minimumskrav:

 • Minimum 21 år
 • Fast indkomst på minimum 180.000 Kr. om året
 • Ingen registrering hos RKI/Experian og Debitorregistret

Tjek om du evt. er registreret hos Debitorregistret her, og hos RKI/Experian her.

Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (gæld i forhold til indkomst), gældstyperne i forbindelse med ansøgning om samlelån, ejerforhold (hus, Lejlighed og bil) osv. Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og ÅOP på dit lån.


lån 50000 - ansvarlig långivning

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Hvad er ÅOP?

Når du skal optage et lån, så vil du få oplyst lånets ÅOP. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP, således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet. Årlige Omkostninger i Procent giver dig som låntager et bedre overblik over de samlede omkostninger, der kan være i forbindelse med optagelse af lån hos en given låneudbyder.

Du kan få oplyst ÅOP før Skat og ÅOP efter Skat. Forskellen består i, om beregningen tager højde for det fradrag du har for renteudgifter på lånet, hvor udgifterne bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Banker og finansieringsselskaber indberetter dine udgifter automatisk til Skat, og du behøver derfor ikke foretage dig yderligere, da omkostningerne dermed automatisk bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Du har dog mulighed for også selv at indberette renteudgifter til Skat i forbindelse med årsopgørelsen.

Du bør som udgangspunkt finde et lån med lav rente og lav ÅOP. Vær opmærksom på, at ÅOP ikke er en procentvis omkostning du skal betale på lånet årligt, men blot er et regnestykke der skal gøre nemmere for dig at se det samlede billede af omkostningerne på lånet.


lån 50000 - Hvad er ÅOP

Værd at vide, når du skal låne 50.000

Ud over ÅOP er der en række forskellige termer, som er gode at kende til, når du skal optage et lån. Ved at sætte dig godt ind i lånebranchens terminologi kan du nemmere gennemskue vilkårene for de forskellige lån, hvilket vil gøre det nemmere at udvælge det bedste og billigste lån. Her kan du læse lidt mere om nogle af de mest brugte termer, når det kommer til optagelse af lån.

 • Hovedstol - Når du låner penge, vil der være omkostninger forbundet med lånet såsom stiftelsesgebyr. Hovedstolen er det lånte beløb inklusive disse omkostninger. Hovedstolen angiver det beløb, du låner af banken til at starte med, og den vil ikke ændre sig, selvom du afdrager på lånet. Du kan bruge hovedstolen til at sammenholde med det, du allerede har betalt og dermed finde frem til det beløb, du mangler at tilbagebetale på lånet
 • Ydelse - Det beløb, du betaler af på lånet hver måned, kaldes ydelsen. Ydelsen inkluderer en del af det beløb, du har lånt og de renter og gebyrer, der løber på lånet hver måned.
 • Renter - Du betaler udbyderne penge for at få lov til at låne penge af dem, og disse penge kaldes renter. Renterne betales som en del af din månedlige ydelse, men der kan være stor forskel på, hvor meget renten lyder på, alt efter hvilket lån du optager. Der skelnes ofte mellem den nominelle rente og debitorrenten. Den nominelle rente er den årlige rente, som ikke tager højde for gebyrer eller renters rente. Det gør derimod debitorrenten, men denne tager dog ikke højde for diverse gebyrer forbundet med lånet. Vil du have det fulde overblik over omkostninger forbundet med lånet, så er det ÅOP, du skal kigge på.
 • Gebyrer - Der vil ofte blive tillagt gebyrer for forskellige tjenester i forbindelse med dit lån. For stiftelsen af dit lån betaler du for eksempel et stiftelsesgebyr.
 • Indfrielse - At indfri dit lån betyder, at du har betalt alt, hvad du skylder. Hvis du har tilbagebetalt lånet inden for den aftalte tid, så er der tale om en ordinær indfrielse, og hvis du betaler lånet tilbage før tid, så vil det være en ekstraordinær indfrielse. Hvis du har mulighed for det, kan du med fordel indfri lånet før tid. På den måde kan du spare penge ved ikke at skulle betale lige så mange renter på lånet, som hvis du bruger hele lånets løbetid på at tilbagebetale det.

lån 50000 - Værd at vide, når du skal låne 50.000

Lån 50.000 med Gobanker

Hos Gobanker har vi valgt at vende lånemarkedet på hovedet, således at det er udbyderne, der konkurrerer om dig som låntager frem for det omvendte scenarie. Udfylder du vores ansøgning med dine præferencer i forhold til lånets løbetid og lånets beløb, så sender vi dem videre til en række forskellige banker, der hver især sammensætter deres bedst mulige tilbud, hvorefter de sender dem direkte til dig. Du vil få besked, så snart du har modtaget de forskellige lånetilbud, og herefter kan du nemt sammenligne og udvælge det lån, der passer dig bedst. Det koster dig ikke noget at gøre brug af Gobanker, og du er heller ikke forpligtet til at sige ja til nogen af lånetilbuddene. Vil du spare både tid og penge, så er der god grund til at gøre brug af Gobanker.


lån 50000 - Lån 50.000 med Gobanker

Prøv vores ØkonomiTjek

Gobanker er en del af Letfinans - Du kan benytte Letfinans ØkonomiTjek og se hvor du kan spare penge i din privatøkonomi – Let, enkelt og sikkert.

Opret her