Loading...

Lån 150000 - Bedste tilbud fra flere banker med kun én ansøgning

Gobanker er din danske e-mærkede lånetjeneste

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Ansøg gennem Gobanker og lad bankerne konkurrere om dig

Lån 150000 og spar 11.723,- kr. i gns. årligt.


 • Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun én ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den ud til bankerne. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Modtag lånetilbud

  Du modtager automatisk flere tilbud, og vælger selv det lånetilbud der passer dig bedst.

 • Vælg selv bedste privatlån

  Det er altid gratis og uforpligtende, og du vælger selv om tilbuddene er noget for dig.

Det siger vores brugere

8.514 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få de bedste lånetilbud – Du kan også spare 11.723,- kr. årligt i gennemsnit.

Ansøg her
 • Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage lånetilbud fra vores bankpartnere, og det tager kun 2 minutter.

 • Gratis og uforpligtende

  Det er altid gratis og uforpligtende at benytte Gobanker, og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de tilbud du modtager.

 • Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om lån 150000 & Gobanker

Læs mere om lån 150000 herHvor kan jeg låne 150.000?

Når du skal optage et lån, så vil det typisk være gennem en fysisk bank, en online bank eller som et kviklån. Et lån på 150.000 er et forholdsvist stort lån, og det vil være svært at optage et lån af denne størrelse som et kviklån. Ønsker du at låne 150.000, så skal det således være gennem en fysisk bank – eventuelt din egen – eller gennem en online bank. Ønsker du at låne penge hos en fysisk bank, så vil det typisk kræve, at du møder op hos banken for at få bevilget lånet. Låner du gennem Gobanker, så vil det være hos en online bank. Du slipper derfor for et fysisk fremmøde, da ansøgningen om lånet foregår online, ligesom at udbetalingen af pengene og den efterfølgende tilbagebetaling foregår online. Når du låner penge hos en online bank, så behøver du ikke at redegøre for, hvad pengene skal bruges til, ligesom det ikke forventes af dig, at du kan stille sikkerhed for lånet.

Hvis du har en ven eller et familiemedlem med et stort økonomisk råderum, så er der også mulighed for at låne pengene af ham eller hende. En klar fordel ved denne slags lån er, at du typisk vil få et lån med ingen eller en meget lav rente. Til gengæld kan penge nemt skabe splid mellem mennesker, og det er derfor vigtigt, at I har en helt klar aftale, forud for at du optager lånet. Vil du låne penge af en ven eller et familiemedlem, så kan I sikre jer juridisk med et såkaldt lånedokument, som I begge skriver under på. I dette dokument skriver I lånets beløb, den årlige rente på lånet, som typisk vil være på 0%, når det er et lån mellem venner eller familiemedlemmer, samt en dato og begge jeres underskrifter. SKAT kan se overførslen af de lånte penge som en gave, og da det kun er muligt at give 58.700 kroner årligt i gave uden at skulle betale skat af beløbet, så vil et underskrevet lånedokument kunne sikre dig mod at skulle betale fuld indkomstskat af beløbet. Samtidig har i detaljerne omkring lånet skrevet sort på hvidt, hvis der skulle opstå splid omkring lånets forhold.


lån 150000 - Hvor kan jeg låne 150.000

Hvad koster et lån på 150.000?

Når du skal låne penge, så vil der mange steder blive foretaget en kreditvurdering af dig, og denne kreditvurdering har stor indflydelse på, hvilken rente du kan få på dit lån. Kreditvurderingen kan blandt andet tage udgangspunkt i din indtægt, dine jobmæssige forhold og dine nuværende gældsforhold. Når bankerne skal låne dig penge, så vil de gerne være sikre på at få deres udbetalte penge igen. Har du en god økonomi, så vil det blive set på med positive øjne, og du vil derfor kunne få en lavere rente, hvis du har en høj indtægt, og hvis du har vist dig som en god betaler tidligere. Hvis du vil gøre dit lån på 150.000 billigere, så kan du vælge at søge med en medansøger. Med en medansøger får banken stillet en ekstra sikkerhed for at få deres penge igen, og det vil resultere i en lavere rente. Hvis du ejer noget af værdi, så kan du også vælge at stille en sikkerhed for dit lån. Du kan for eksempel vælge at pantsætte din bil eller bolig til udbyderen af lånet og få en lavere rente til gengæld. Vælger du at gøre dette, så vil der være tale om et lån med sikkerhed. Ejer du ikke noget, du kan stille som sikkerhed, eller ønsker du ikke at gøre brug af dette, så findes der mange forskellige udbydere, der kan tilbyde dig et lån uden sikkerhed. Vælger du at låne 150.000 gennem Gobanker, så vil der være tale om et lån uden krav om sikkerhedsstillelse.

Der findes et væld af forskellige udbydere af lån på 150.000 kroner, og prisen på lånet vil variere meget fra udbyder til udbyder. Derfor er der mange penge at spare ved at hente tilbud fra forskellige udbydere og sætte dem op imod hinanden. Vil du spare tid på at kontakte flere forskellige udbydere, så kan du med fordel gøre brug af Gobanker. Vi sørger for at indhente en række forskellige tilbud, som du herefter frit kan vælge mellem.


lån 150000 - Hvad koster et lån på 150.000?

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Løbetid på et lån på 150.000

Løbetiden er den tid, du har til at tilbagebetale dine lånte penge. Der findes ikke nogen fast løbetid på et lån på 150.000, da det er op til den enkelte låntager at aftale løbetiden med den udbyder, han eller hun låner penge af. Når du skal vælge, hvilken løbetid dit lån på 150.000 skal have, så kan du med fordel tage udgangspunkt i dit rådighedsbeløb. Rådighedsbeløbet er det, du har tilbage af din indtægt, når alle regninger er betalt. Har du et stort rådighedsbeløb, så kan du med fordel afdrage med et større beløb hver måned, og du vil dermed også få en kortere løbetid. En kortere løbetid betyder færre måneder, hvor der skal betales renter af dit lån. Har du derimod et lille rådighedsbeløb, så vil du ikke kunne afdrage med et lige så stort beløb hver måned, og løbetiden på lånet vil dermed blive længere. Når du skal vælge den rette løbetid på dit lån, så er det vigtigt, at du tager højde for, at din økonomi skal kunne hænge sammen sideløbende med, at du afdrager på dit lån. Selvom det er en fordel at blive hurtigt gældfri, så bør der også være plads til uforudsete udgifter i dit budget, mens du afdrager på dit lån. Når du skal finde den rette løbetid, så handler det derfor om at finde det beløb, som lige præcis din økonomi giver mulighed for at afdrage med.


lån 150000 - Løbetid på et lån på 150.000

Hvordan fungerer Gobanker?

Hos Gobanker laver du kun én låneansøgning, og lader herefter os om at gøre arbejdet for dig med at indhente lånetilbud fra flere af landets førende banker. Vi samarbejder bl.a. med Basisbank, Express Bank og Resurs Bank, så du får de bedste lånetilbud i løbet af få minutter.

Når du ansøger hos Gobanker får du tilsendt dine personlige lånetilbud fra bankerne, så du nemt og overskueligt kan sammenligne lånebeløb, løbetid, rente, ÅOP og beslutte dig for hvor der er bedst og billigst for dig at låne.

Ansøg nu


lån 150000 - Hvordan fungerer Gobanker

Ansvarlig långivning

Gobanker anbefaler at du lægger et holdbart budget for din økonomi før du ansøger om lån. Dit budget bliver fastlagt ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst osv.), og herefter trække dine faste månedlige udgifter fra (Husleje, el, vand, varme, transport etc.)

Vær desuden opmærksom på, at de forskellige banker og finansieringsselskaber har forskellige krav til dig der ønsker at optage et lån. Dette kan være krav til indtægt, alder og RKI-registrering.

Du skal opfylde følgende minimumskrav:

 • Minimum 21 år
 • Fast indkomst på minimum 180.000 Kr. om året
 • Ingen registrering hos RKI/Experian og Debitorregistret

Tjek om du evt. er registreret hos Debitorregistret her, og hos RKI/Experian her.

Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), gældstyperne i forbindelse med ansøgning om samlelån, ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv. Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og ÅOP på dit lån.

De kreditgivere, som vi hos Gobanker samarbejder med, er alle underlagt Kreditaftaleloven, og det betyder blandt andet, at de skal skilte tydeligt med vilkårene for lånet såsom dets løbetid, ÅOP, debitorrente og antallet af tilbagebetalinger. Det er med til at sikre dig fuld gennemsigtighed, så du ikke optager et lån fyldt med ubehagelige overraskelser. Kreditaftaleloven gør desuden, at du altid har 14 dages fortrydelsesret på dit lån. Denne frist starter fra den dag, du indgår kreditaftaleloven. Du skal derfor ikke frygte ubehagelige overraskelser, hvis du optager et lån gennem Gobanker.


lån 150000 - ansvarlig långivning

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Hvad er ÅOP?

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP, således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet. Årlige Omkostninger i Procent giver dig som låntager et bedre overblik over de samlede omkostninger, der kan være i forbindelse med optagelse af lån hos en given låneudbyder.

Du kan få oplyst ÅOP før Skat og ÅOP efter Skat. Forskellen består i om beregningen tager højde for det fradrag du har for renteudgifter på lånet, hvor udgifterne bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Banker og finansieringsselskaber indberetter dine udgifter automatisk til Skat, og du behøver derfor ikke foretage dig yderligere, da omkostningerne dermed automatisk bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Du har dog mulighed for også selv at indberette renteudgifter til Skat i forbindelse med årsopgørelsen.

Du bør som udgangspunkt finde et lån med lav rente og lav ÅOP. Vær opmærksom på, at ÅOP ikke er en procentvis omkostning du skal betale på lånet årligt, men blot er et regnestykke der skal gøre nemmere for dig at se det samlede billede af omkostningerne på lånet.


lån 150000 - Hvad er ÅOP

Sådan sammenligner du lån på 150.000

Som nævnt ovenfor, så anbefaler vi hos Gobanker, at du sammenligner flere forskellige lånetilbud. Dette gælder, uanset om du ønsker at låne 5.000 eller 150.000. Når du skal sammenligne flere forskellige lånetilbud, så skal du have fat i de forskellige udbydere for at vide, hvad de kan tilbyde dig. Vil du spare besværet med det, så kan du ansøge om lån gennem Gobanker. Her står vi for at tage kontakt til en række forskellige banker, som herefter sender personlige lånetilbud direkte til dig. Når du sammenligner de forskellige lånetilbud, så er det samtidig vigtigt, at løbetiden og lånebeløbet er det samme. Dette vil automatisk være klaret, hvis du ansøger gennem Gobanker, da du angiver dine ønsker til dette i låneansøgningen. Herefter skal du, som beskrevet ovenfor, sætte de forskellige låns ÅOP over for hinanden. Det er nemlig ÅOP, der fungerer som en indikator for, hvad det vil koste dig at optage lånet.


lån 150000 - Sådan sammenligner du lån på 150.000

Find dit lån på 150.000 med Gobanker

Ønsker du at optage et lån på 150.000, så kan du med fordel gøre brug af Gobanker til at sammenligne flere forskellige lånetilbud, inden du vælger hvilket lån, du vil optage. Det er helt enkelt at gøre brug af vores sammenligningstjeneste, og du skal kun bruge dit NemID til at verificere din identitet. Når du ansøger om et lån via Gobanker, så vil du blive bedt om at angive lånebeløbet dit ønskede lån, i dette tilfælde 150.000, samt lånets løbetid. Når du har sendt din låneansøgning til os, så vil du inden for kort tid modtage lånetilbud fra flere forskellige banker. Der vil være tale om personlige lånetilbud, der er lavet specielt til dig med udgangspunkt i en kreditvurdering af dig. Det er gratis at benytte sig af Gobanker, uanset om du vælger at takke ja til et af tilbuddene eller ej.

Med et lån på 150.000 kan du nemt forsøde tilværelsen. Om pengene skal gå til en ny bil, renovering af din bolig eller en spændende rejse, så kan du med fordel gøre brug af Gobanker for derved at finde det billigste lån for dig. Skulle du have nogen spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat i os. Du finder også svar på mange hyppigt stillede spørgsmål i vores kundecenter.


lån 150000 - Find dit lån på 150.000 med Gobanker

Prøv vores ØkonomiTjek

Gobanker er en del af Letfinans - Du kan benytte Letfinans ØkonomiTjek og se hvor du kan spare penge i din privatøkonomi – Let, enkelt og sikkert.

Opret her