Loading...

Kreditlån - Bedste tilbud fra flere banker med kun én ansøgning

Gobanker er din danske e-mærkede lånetjeneste

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Ansøg gennem Gobanker og lad bankerne konkurrere om dig

Vores brugere sparer i gns. 11.723,- kr. årligt på deres kreditlån.


 • Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun én ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den ud til bankerne. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Modtag lånetilbud

  Du modtager automatisk flere tilbud, og vælger selv det lånetilbud der passer dig bedst.

 • Vælg selv bedste kreditlån

  Det er altid gratis og uforpligtende, og du vælger selv om tilbuddene er noget for dig.

Det siger vores brugere

8.514 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få de bedste lånetilbud – Du kan også spare 11.723,- kr. årligt i gennemsnit.

Ansøg her
 • Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage lånetilbud fra vores bankpartnere, og det tager kun 2 minutter.

 • Gratis og uforpligtende

  Det er altid gratis og uforpligtende at benytte Gobanker, og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de tilbud du modtager.

 • Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om kreditlån & Gobanker

Læs mere om kreditlån herKreditlån – Hvad skal man vide?

Der findes et væld af forskellige låntyper, der kan give din økonomi en tiltrængt vitaminindsprøjtning, men hvilke fordele og ulemper er der egentlig forbundet med de enkelte lån? Her kan du læse mere om kreditlånet og finde ud af, om det er den rette låntype for dig. Vi kan til at starte med afsløre, at et kreditlån egner sig godt til dig, der sætter pris på friheden til at kunne afdrage på et lån i dit helt eget tempo, og som dermed ikke ønsker at være bundet af en fast afdragsordning. Læs med nedenfor og bliv klogere på, om et kreditlån er det rette valg for dig.


kreditlån - Kreditlån – Hvad skal man vide

Optag et kreditlån via banken

Når du har en lønkonto i en bank, så giver det dig mulighed for at optage et kreditlån. Skulle din konto gå i 0, så har du således mulighed for at gå i minus med det beløb, du i forvejen har aftalt med banken. Denne mulighed kaldes en kassekredit, og den giver dig friheden til at lave et overtræk på din konto, uden at der er fare for, at dit kort bliver spærret af banken. Du skal kun betale renter af det beløb, du låner, og derfor kan en kassekredit betegnes som en meget fleksibel låneløsning, der egner sig godt til at dække små, uforudsete udgifter. Har du først optaget et kreditlån via banken, så kan du efterfølgende selv vælge, om du vil betale beløbet af på én gang, eller om du vil dele tilbagebetalingen op i mindre dele. Et kreditlån står derved i kontrast til et forbrugslån, hvor du afdrager med et fast beløb hver måned. En kassekredit giver dig friheden til at afdrage med det beløb, du ønsker, men denne låntype kræver også, at du har et godt overblik over din økonomi og en vis mængde selvdisciplin, så du husker at afdrage på lånet. Størrelsen på et kreditlån vil variere, men mindstesatsen er typisk 5000 kroner, mens det visse steder er muligt at låne flere hundrede tusinde kroner via et kreditlån. Som alternativ til et kreditlån via banken har du også mulighed for at optage et kreditlån online.


kreditlån - Optag et kreditlån via banken

Optag et kreditlån online

Optager du et online kreditlån, så vil hele beløbet blive sat ind på din konto, hvorefter du kan bruge beløbet til det, du ønsker. Et online kreditlån adskiller sig fra et klassisk forbrugerlån ved, at der ikke er nogen løbetid på det, og du kan derfor tilbagebetale pengene i det tempo, du selv ønsker. Ønsker du at finde det billigste online kreditlån, så kan du med fordel gøre brug af vores sammenligningstjeneste, der giver dig mulighed for at vælge mellem tilbud fra flere forskellige banker. Du får tilsendt tilbuddene direkte til din mail, så du kan se nærmere på dem i ro og mag.


kreditlån - Optag et kreditlån online

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Hvilken lånetype bør jeg vælge?

Et forbrugslån er et godt valg, hvis du foretrækker stabilitet omkring dine låneforhold. Et forbrugslån har nemlig en fast løbetid, og du afdrager med et fast beløb hver måned, der giver dig mulighed for at kende dit præcise rådighedsbeløb. Den faste afdragsordning sikrer også, at du ved præcis, hvornår lånet er tilbagebetalt. Et forbrugslån kræver, at du ved, hvor mange penge du skal låne nu og her, og det egner sig derfor bedst til at finansiere en konkret udgift, som du kender beløbet på. Med et kreditlån via banken behøver du ikke at vide, hvor mange penge du har brug for at låne. Du aftaler blot et maksimumbeløb med dem, og så kan du gøre brug af kreditlånet ved at trække over, hvis der skulle blive behov for det. Et kreditlån via banken egner sig derfor godt til små og uforudsete udgifter, som du har brug for at betale nu og her. Med et kreditlån i banken har du ikke en fast afdragsordning, du betaler i stedet af på lånet, som det passer dig. Det kan derfor være et godt valg for dig, hvis du har en svingende indtægt, der gør, at du nogle måneder har mulighed for at afdrage med et større beløb end andre. Vælger du at optage et online kreditlån, så vil du have pengene til din fulde disposition, og det er et oplagt valg, hvis du kun skal låne penge for en kort periode. Uanset hvilket lån, du beslutter dig for at optage, så er det vigtigt, at du er sikker på, at du har den økonomiske kapacitet til at tilbagebetale lånet. Har du lånt over evne, så kan det i værste fald resultere i en registrering i RKI, som kan gøre det svært for dig at optage lån i fremtiden. Det er derfor også vigtigt, at du tænker dig grundigt om, inden du optager et lån, og beslutter du dig for at optage et lån, så er det vigtigt, at du er realistisk omkring, hvor meget du vil være i stand til at afdrage på lånet, så du ikke kører din økonomi i sænk med en uoverskuelig afdragsordning.


kreditlån - Hvilken lånetype bør jeg vælge

Hvordan fungerer Gobanker?

Hos Gobanker laver du kun én låneansøgning og lader herefter os om at gøre arbejdet for dig med at indhente lånetilbud fra flere af landets førende banker. Vi samarbejder bl.a. med Basisbank, Express Bank og Resurs Bank, så du får de bedste lånetilbud i løbet af få minutter.

Når du ansøger hos Gobanker får du tilsendt dine personlige lånetilbud fra bankerne så du nemt og overskueligt kan sammenligne lånebeløb, løbetid, rente, ÅOP og beslutte dig for, hvor der er bedst og billigst for dig at låne.

Ansøg nu


kreditlån - Hvordan fungerer Gobanker

Ansvarlig långivning

Hos Gobanker anbefaler vi, at du lægger et holdbart budget for din økonomi før du ansøger om lån. Dit budget bliver fastlagt ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst osv.), og herefter trække dine faste månedlige udgifter fra (Husleje, el, vand, varme, transport etc.)

Vær desuden opmærksom på, at de forskellige banker og finansieringsselskaber har forskellige krav til dig, der ønsker at optage et lån. Dette kan være krav til indtægt, alder og RKI-registrering.

Du skal opfylde følgende minimumskrav:

 • Minimum 21 år
 • Fast indkomst på minimum 180.000 Kr. om året
 • Ingen registrering hos RKI/Experian og Debitorregistret

Tjek om du evt. er registreret hos Debitorregistret her, og hos RKI/Experian her.

Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), gældstyperne i forbindelse med ansøgning om samlelån, ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv. Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og ÅOP på dit lån. Skulle du få afvist din låneansøgning hos os, så kan der være grund til at give din økonomi et lille eftertjek. Vi afviser kun låneansøgninger, hvis vi vurderer, at du ikke vil være i stand til at tilbagebetale lånet, og du kan derfor også vælge at se det som en sikkerhed for, at du ikke optager et lån, der ender med at stige dig over hovedet. Hvis vi afviser din ansøgning, så kan du vælge at ansøge om et mindre beløb næste gang.


kreditlån - Ansvarlig långivning

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Hvad er ÅOP?

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP, således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet. Årlige Omkostninger i Procent giver dig som låntager et bedre overblik over de samlede omkostninger, der kan være i forbindelse med optagelse af lån hos en given låneudbyder.

Du kan få oplyst ÅOP før Skat og ÅOP efter Skat. Forskellen består i om beregningen tager højde for det fradrag du har for renteudgifter på lånet, hvor udgifterne bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Banker og finansieringsselskaber indberetter dine udgifter automatisk til Skat, og du behøver derfor ikke foretage dig yderligere, da omkostningerne dermed automatisk bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Du har dog mulighed for også selv at indberette renteudgifter til Skat i forbindelse med årsopgørelsen.

Du bør som udgangspunkt finde et lån med lav rente og lav ÅOP. Vær opmærksom på, at ÅOP ikke er en procentvis omkostning, du skal betale på lånet årligt, men blot et regnestykke, der skal gøre det nemmere for dig at se det samlede billede af omkostningerne på lånet.


kreditlån - Hvad er ÅOP?

Hvad er prisen på et kreditlån?

Det er umuligt at fastsætte en pris for et kreditlån, da det både afhænger af, hvor meget du låner, og hvor tit du gør brug af dit kreditlån, hvis det er via banken. Renter og gebyrer for kreditlån vil desuden variere meget fra udbyder til udbyder. Hos nogle udbydere vil du kunne finde kreditlån, der er rente- og gebyrfri de første 30 dage. Indfrier du lånet inden for de 30 dage, så får du altså så at sige et gratis lån. Det er dog også værd at huske på, at overholder du ikke tidsfristen på 30 dage, så vil renterne og gebyrerne ofte være ekstra høje. Der er en række ting, du kan gøre for at få en ekstra favorabel rente på dit kreditlån.

 • Har du haft fast arbejde gennem længere tid, så fungerer det som en sikkerhed for, at du er i stand til indfri lånet. Jo større en indkomst du har, jo flere penge vil udbyderne som oftest være villig til at låne dig.
 • Det tæller også som en positiv faktor, hvis du er medlem af en a-kasse. På den måde har kreditor en sikkerhed for, at du også kan afdrage på dit lån, hvis du skulle blive opsagt, da du stadig vil have en fast indkomst i form af dagpenge.
 • Er du ejer af et aktiv, så vil det også tælle opad i din låneansøgning. Aktivet kan for eksempel være et hus eller en bil. Dette aktiv har du mange steder mulighed for at stille som sikkerhed for lånet. Dette gælder dog ikke for kreditlån.
 • Ansøger du om et lån, så vil der også blive set på din økonomi som helhed. Her vil der blive set på forholdet mellem indtægter og udgifter, og om du har gæld andre steder. Når du udfylder oplysningerne vedrørende din økonomi, så er det vigtigt, at du gør det så præcist som muligt. De banker, du har mulighed for at låne penge hos, vil tjekke oplysningerne gennem Skat og Tinglysningen, og skulle disse oplysninger ikke stemme overens med dem, du har angivet, så kan du risikere, at din låneansøgning bliver afvist.

kreditlån - Hvad er prisen på et kreditlån

Sådan får du et bedre økonomisk overblik

Hvis du ansøger om at låne penge, så vil de fleste udbydere af lån se din økonomi nærmere efter i sømmene. En god økonomi vil forbedre dine låneforhold, da den vil kunne give en lavere rente og gøre det nemmere at blive godkendt til større lånebeløb. Hvis du for eksempel har formået at lave en god opsparing, så er det et tegn på, at du har styr på din økonomi, og at du er i stand til at lægge penge til side. Ud over at sende et godt signal til banken, så er en opsparing også en ekstra sikkerhed for dig, hvis du pludselig skulle stå over for uforudsete udgifter. Vil du skabe en god opsparing, så er første skridt på vejen at danne dig et godt overblik over din økonomi. Det gør du bedst ved at samle alle dine indtægter og alle dine udgifter i hver deres kolonne. Dine indtægter er de beløb, der går ind på din konto hver måned såsom løn, SU, pension og boligsikring. Derudover vil der også være indtægter, som kun går ind hvert kvartal såsom børnepenge og andre beløb, som kun bliver udbetalt en gang årligt såsom feriepenge. De tæller alle sammen med under dine indtægter. Herefter tager du dine udgifter, som er det, du betaler fast til såsom husleje, forsikringer, vand, el og varme samt abonnementer til for eksempel telefon og fitnesscenter. Disse udgifter ligger fast, mens andre vil variere fra måned til måned. Det kan for eksempel være en tandlægeregning eller dyrlægeregning, hvis du har husdyr. Netop derfor er det også godt at have en økonomisk buffer i form af en opsparing, som kan dække ind for sådanne udgifter. Når du er færdig med at samle indtægter og udgifter, så finder du dit rådighedsbeløb ved at trække dine udgifter fra dine indtægter. Ud fra dit rådighedsbeløb kan du bedre skabe dig et overblik over, hvor meget du har mulighed for at lægge til side til en opsparing hver eneste måned, og hvor meget du vil være i stand til at afdrage på et eventuelt lån.

Vil du have tips til, hvor du har mulighed for at spare penge i din privatøkonomi, så er du velkommen til at gøre brug af vores ØkonomiTjek. Her logger du ind med dit NemId, og herefter indhenter vi informationer om dine lån og forsikringer. Med udgangspunkt i dem beregner vi, hvor meget du kan spare. Det er gratis at gøre brug at vores ØkonomiTjek, og du kan helt selv vælge, om du vil gøre brug af forslagene til besparelser eller ej.


kreditlån - Sådan får du et bedre økonomisk overblik

Find det bedste kreditlån med Gobanker

Når du skal finde det bedste kreditlån for dig, så kan du med fordel gøre brug af Gobanker. Udfylder du en ansøgning hos os, så tager vi os af arbejdet med at indsamle tilbud fra forskellige forhandlere, og du skal kun fokusere på at udvælge det lånetilbud, der passer dig bedst. Skulle du fortryde dit lån, så er Kreditaftaleloven med til at sikre dig 14 dages fortrydelsesret på dit lån. Skulle det være tilfældet, så skal du melde det til os skriftligt. Herefter vil du blive påkrævet at tilbagebetale pengene inklusive renter inden for 30 dage.

Med et kreditlån kan du få mulighed for at købe det, du lige står og mangler. Hos Gobanker har vi god erfaring med at hjælpe vores kunder med at finde det bedste lån, og vi hjælper også gerne dig. Når du har udvalgt dit foretrukne lån, så skal du blot underskrive låneaftalen, og så vil du have pengene til din disposition inden for et par hverdage. Lånet vil have en på forhånd aftalt løbetid, men hvis du oplever en periode med ekstra luft i økonomien, så er du velkommen til at indfri lånet før tid. Ønsker du at optage et online kreditlån, så er Gobanker et godt sted at starte. Her har du mulighed for at spare tusindvis af kroner på dit lån, hvis du sætter to minutter af til at udfylde vores låneansøgning med dine ønsker til løbetid og lånebeløb. Herefter klarer vi arbejdet med at indsamle tilbud fra en række forskellige banker og sende dem direkte til dig.Hvem kan optage et kreditlån?

Kravene vil være meget forskellige fra udbyder til udbyder, når du ønsker at optage et kreditlån. Det kan for eksempel være krav til din alder og din indkomst, ligesom du de fleste steder skal have et CPR-nummer, som du kan registrere dig med. Mange udbydere vil desuden have et krav om, at du ikke er registeret i RKI eller Debitorregistret. En sådan registrering betyder nemlig, at du tidligere har vist dig som værende en dårlig betaler, og derfor har andre låneudbydere ikke lyst til at låne dig penge, da de herved løber en større risiko i forhold til at få deres penge igen.

Ønsker du at optage et lån gennem Gobanker, så har vi følgende krav til dig:

 • Du er som minimum fyldt 21 år
 • Du skal have en årlig indkomst på minimum 180.000
 • Du er ikke registreret i RKI eller Debitorregistret
 • Du skal have et CPR-nummer, som du kan registrere dig med

Forud for at du låner penge hos dem, vil mange banker og låneinstitutter foretage en kreditvurdering af dig for at vurdere, om du er i stand til at betale de lånte penge tilbage. Det gælder også, hvis du vælger at søge om et kreditlån gennem Gobanker. Her vil vi blandt andet se på din gæld i forhold til din indkomst, ligesom dine ejerforhold også indgår i vores vurdering. Denne kreditvurdering er en sikkerhed for, at du får den lavest mulige rente og omkostninger på dit lån.

Prøv vores ØkonomiTjek

Gobanker er en del af Letfinans - Du kan benytte Letfinans ØkonomiTjek og se hvor du kan spare penge i din privatøkonomi – Let, enkelt og sikkert.

Opret her