Loading...

Ferielån - Bedste tilbud fra flere banker med kun én ansøgning

Gobanker er din danske e-mærkede lånetjeneste

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Ansøg gennem Gobanker og lad bankerne konkurrere om dig

Vores brugere sparer i gns. 11.723,- kr. årligt på deres ferielån.


 • Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun én ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den ud til bankerne. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Modtag lånetilbud

  Du modtager automatisk flere tilbud, og vælger selv det lånetilbud der passer dig bedst.

 • Vælg selv bedste ferielån

  Det er altid gratis og uforpligtende, og du vælger selv om tilbuddene er noget for dig.

Det siger vores brugere

8.514 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få de bedste lånetilbud – Du kan også spare 11.723,- kr. årligt i gennemsnit.

Ansøg her
 • Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage lånetilbud fra vores bankpartnere, og det tager kun 2 minutter.

 • Gratis og uforpligtende

  Det er altid gratis og uforpligtende at benytte Gobanker, og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de tilbud du modtager.

 • Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om ferielån & Gobanker

Læs mere om ferielån herLån til ferien

Har du brug for et ekstra tilskud for at kunne finansiere den ferie, du altid har drømt om, eller har du blot brug for et lille pusterum fra hverdagen? Så kan du med et ferielån give økonomien en lille indsprøjtning. Et ferielån hører ind under et forbrugslån, og et af de gennemgående kendetegn for denne type lån er, at der ikke skal redegøres for, hvad de lånte penge skal bruges til. Har du en sund økonomi, og har du lagt en klar plan for, hvordan du vil tilbagebetale pengene, så er der intet i vejen for at optage et ferielån, der kan give dig den ferie, du ønsker. Et ferielån vil være et lån uden sikkerhed, hvilket vil sige, at du ikke skal stille noget i pant for at kunne låne pengene. Renterne på et usikret lån vil altid være højere end på et sikret lån, og der er derfor mange penge at spare, hvis du finder den helt rigtige låneudbyder. Der findes mange forskellige finansieringsselskaber, låneinstitutter og banker, som gerne vil tilbyde dig et ferielån. Hos Gobanker sørger vi for, at bankerne konkurrerer om din gunst frem for omvendt. Vil du vide mere om, hvordan du undgår at købe katten i sækken, når det kommer til ferielånet, så læs med nedenfor, hvor vi har samlet en guide med gode råd.


ferielån - Lån til ferien

Hvordan fungerer Gobanker?

Hos Gobanker laver du kun én låneansøgning, og lader herefter os om at gøre arbejdet for dig med at indhente lånetilbud fra flere af landets førende banker. Vi samarbejder bl.a. med Basisbank, Express Bank og Resurs Bank, så du får de bedste lånetilbud i løbet af få minutter.

Når du ansøger hos Gobanker får du tilsendt dine personlige lånetilbud fra bankerne, så du nemt og overskueligt kan sammenligne lånebeløb, løbetid, rente, ÅOP og beslutte dig for hvor der er bedst og billigst for dig at låne.

Ansøg nu


ferielån - Hvordan fungerer Gobanker

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.De bedste tips til et billigt ferielån

Mange vælger at optage et kviklån for at dække udgifterne til en rejse, fordi det virker som det nemmeste valg. Men det er langt fra den billigste løsning. Hos Gobanker anbefaler vi i stedet, at du optager dit ferielån hos en anerkendt bank. Vi samarbejder med banker som BasisBank og Express Bank, og vi føjer løbende nye til, så vi altid kan tilbyde ferielån med den mest favorable rente til vores kunder.

 • Lån med en medansøger - Vil du have et billigt ferielån, så kan du med fordel undersøge, om det er muligt at finde en person i din omgangskreds, der kan fungere som medansøger. På den måde er I to, der hæfter for lånet, og det er ensbetydende med en lavere rente og dermed et billigere ferielån. Hvis du ansøger om lån gennem Gobanker, så er det muligt at gøre brug af en medansøger. Du skal du blot angive i låneansøgningen, at du ønsker at optage lånet med en medansøger og indtaste de nødvendige oplysninger om denne, og så vil der blive taget højde for det i kreditvurderingen af dig. Skal du på ferie med din partner, så er det selvfølgelig oplagt at have ham eller hende som medansøger på lånet til jeres fælles ferie. Alle kan i princippet fungere som medansøgere, men hos Gobanker anbefaler vi, at du ansøger med en person, som du stoler på.
 • Lån kun det højst nødvendige - Forud for at du optager et lån, kan du med fordel overveje, hvor mange penge du egentlig har brug for. Skal du låne penge til en ferie, så kan du med fordel lægge et budget for ferien. Du kan nemt skabe dig et overblik over udgifterne ved at skrive de forskellige poster ned og derefter regne på, hvor meget der skal bruges til hver af dem. Når du lægger budget for ferien, skal du blandt andet medregne flybilletter eller benzin til bilen, hotelværelse, forplejning på turen samt oplevelser. Der ligger et væld af forskellige budgetskemaer på nettet, som du kan tage udgangspunkt i for på den måde at sikre, at du får alle udgifter med.
 • Vær opmærksom på diverse omkostninger - Når du skal optage et forbrugslån til finansiering af ferie, så er det vigtigt, at du er opmærksom på lånets renter og gebyrer. Særligt fakturerings- og administrationsgebyrer kan snige sig ind helt uden, at du lægger mærke til dem. Når du skal skabe dig et overblik over de renter og gebyrer, som følger med lånet, så er det lånets ÅOP, du skal kigge på. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent, og her er alle omkostninger i forbindelse med lånet regnet med. Det er derfor også lånenes ÅOP, du skal sammenligne, når du vil finde det billigste ferielån.
 • Tilmeld dit lån til Betalingsservice - Ved at tilmelde dit lån til Betalingsservice sikrer du, at du får betalt dit lån til tiden, så du dermed undgår dyre rykkere. Samtidig sparer du ekstrabetalingen for administration eller giro.

ferielån - De bedste tips til et billigt ferielån

Hvor mange penge kan jeg låne til ferien?

Der er flere faktorer, der kan være afgørende for, hvor mange penge du kan låne. Først og fremmest spiller din økonomi en afgørende rolle for, hvor mange penge du kan låne, og hvad prisen på dit lån bliver. Derudover kan faktorer som din alder, dit uddannelsesniveau og din gældshistorie også påvirke dine muligheder for at optage et lån. Er du ikke registreret i RKI, og tjener du minimum 180.000 om året, så har du mulighed for at låne mellem 20.000 og 500.000 gennem Gobanker. Når du har valgt det lån, du foretrækker og skrevet under på låneansøgningen, så vil pengene gå ind på din konto inden for 1-2 hverdage, og du er klar til at drage ud på eventyr.


ferielån - Hvor mange penge kan jeg låne til ferien

Ansvarlig långivning

Gobanker anbefaler at du lægger et holdbart budget for din økonomi før du ansøger om lån. Dit budget bliver fastlagt ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst osv.), og herefter trække dine faste månedlige udgifter fra (Husleje, el, vand, varme, transport etc.)

Vær desuden opmærksom på, at de forskellige banker og finansieringsselskaber har forskellige krav til dig, der ønsker at optage et lån. Dette kan være krav til indtægt, alder og RKI-registrering.

Du skal opfylde følgende minimumskrav:

 • Minimum 21 år
 • Fast indkomst på minimum 180.000 Kr. om året
 • Ingen registrering hos RKI/Experian og Debitorregistret

Tjek om du evt. er registreret hos Debitorregistret her, og hos RKI/Experian her.

Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), gældstyperne i forbindelse med ansøgning om samlelån, ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv. Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og ÅOP på dit lån.


ferielån - ansvarlig långivning

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Hvad er ÅOP?

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP, således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet. Årlige Omkostninger i Procent giver dig som låntager et bedre overblik over de samlede omkostninger, der kan være i forbindelse med optagelse af lån hos en given låneudbyder.

Du kan få oplyst ÅOP før Skat og ÅOP efter Skat. Forskellen består i om beregningen tager højde for det fradrag du har for renteudgifter på lånet, hvor udgifterne bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Banker og finansieringsselskaber indberetter dine udgifter automatisk til Skat, og du behøver derfor ikke foretage dig yderligere, da omkostningerne dermed automatisk bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Du har dog mulighed for også selv at indberette renteudgifter til Skat i forbindelse med årsopgørelsen.

Du bør som udgangspunkt finde et lån med lav rente og lav ÅOP. Vær opmærksom på, at ÅOP ikke er en procentvis omkostning du skal betale på lånet årligt, men blot er et regnestykke der skal gøre nemmere for dig at se det samlede billede af omkostningerne på lånet.


ferielån - Hvad er ÅOP

Find dit ferielån med Gobanker

Når du skal finde det rette ferielån, så er det først og fremmest vigtigt, at du tager dig tid til at afsøge dine muligheder. Der findes et væld af forskellige udbydere, som har forskellige vilkår for deres lån. Med det store udbud er det også et konkurrencepræget marked, og det kan du drage fordel af ved at sammenligne de forskellige lån og herved finde det billigste af dem. Hos Gobanker kan vi hjælpe dig med at indhente tilbud fra flere forskellige banker, som du så kan sætte op imod hinanden. Det kan spare dig for tid, da du ikke selv skal til at kontakte de forskellige låneudbydere. Derudover kan det også spare dig for mange penge at gøre brug af Gobankers sammenligningstjeneste, da der kan være stor prisforskel på de forskellige lån. Det er helt gratis at gøre brug af Gobankers tjeneste, og det står dig frit for, om du vil takke ja til et af tilbuddene.


ferielån - Find dit ferielån med Gobanker

Prøv vores ØkonomiTjek

Gobanker er en del af Letfinans - Du kan benytte Letfinans ØkonomiTjek og se hvor du kan spare penge i din privatøkonomi – Let, enkelt og sikkert.

Opret her