Loading...

Virksomhedslån - Du får bedste tilbud fra flere långivere med kun én ansøgning

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, udvidelse eller lige hvad din virksomhed har brug for. Rente fra 3,95% p.a.

Start ansøgning  erhvervslån ansøgning

Lånebeløb 300.000 kr.

20.000 kr.    10.000.000 kr.

Løbetid 12 måneder

6 mdr. 60 mdr.

Du ansøger om kr.300.000 over12måneder

Indtast virksomhedens CVR-nummer.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Ansøg gennem Gobanker og lad långiverne konkurrere om dig

Vi samarbejder med flere långivere så du selv kan vælge det bedste tilbud på virksomhedslån - Ansøg gratis og uforpligtende.

 • Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun én ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den til långiverne.

 • Modtag flere tilbud

  Du modtager automatisk flere lånetilbud, og vælger selv det virksomhedslån der passer dig bedst.

 • Vælg det bedste lånetilbud

  Det er altid uforpligtende at ansøge om virksomhedslån gennem Gobanker. Du bestemmer selv om tilbuddene er noget for dig.

Det siger vores brugere

8.514 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste lånetilbud - Vi kan også hjælpe dig. Ansøg på 2 minutter og få svar med det samme.

Ansøg nu
 • Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage flere lånetilbud. Det tager kun 2 minutter at lave en ansøgning.

 • Altid gratis

  Det er altid gratis at benytte Gobankers tjeneste og du er ikke forpligtet til at gøre brug at lånetilbuddene.

 • Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret.

Nyheder om virksomhedslån & Gobanker

Læs mere om virksomhedslån herVirksomhedslån

Er du i gang med at undersøge dine muligheder for et virksomhedslån, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos Gobanker ønsker vi nemlig at hjælpe dig med at finde det bedste virksomhedslån for dig, og vi har derfor lavet en lille guide til dig, som kan klæde dig godt på til at bevæge dig ud på lånemarkedet. Læs gerne afsnittene nedenfor og bliv klogere på alt det, der er værd at vide om virksomhedslån.


Hvorfor optage et virksomhedslån?

Der kan være mange gode grunde til at optage et virksomhedslån, og fælles for dem alle er, at de skal komme virksomheden til gode på den ene eller anden måde. Et virksomhedslån kan for eksempel gå til at indkøb af nye arbejdsstationer til medarbejderne, som ved at få forbedret deres arbejdsvilkår kan øge deres produktivitet. Et virksomhedslån kan også bruges til at markedsføre virksomheden gennem for eksempel brochurer, en ny hjemmeside eller nyhedsbreve. Måske er virksomheden i så stor vækst, at der er brug for nye lokaler, og så kan et virksomhedslån bruges til at betale for udbygningen og materialer dertil. Et virksomhedslån er kort sagt en investering i fremtiden. Går du med en drøm om at starte en helt ny virksomhed op, så vil du med garanti også have brug for noget startkapital, og her kan et virksomhedslån være en hjælpende hånd. Vær dog opmærksom på, at der er mange udbydere, som helst ikke låner penge ud til helt nyopstartede virksomheder, så her skal du højst sandsynligt lede lidt længere efter en låneudbyder.


Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Værd at vide når du skal optage et virksomhedslån

Når du skal optage et virksomhedslån, så er der en række termer, der er gode at kende til. Det kan virke uoverskueligt at skulle sammenligne flere forskellige lån, men der er en helt bestemt forkortelse, som kan gøre det nemmere at overskue prisen på de enkelte lån. Forkortelsen hedder ÅOP og står for Årlige Omkostninger i Procent. Den viser de samlede årlige udgifter ved et lån i forhold til det lånte beløb. Det er altså alle udgifter forbundet med lånet, der regnes med. Herunder også oprettelsesomkostninger, rente og løbende omkostninger. ÅOP afhænger af lånets løbetid, og en kort løbetid vil typisk være forbundet med en meget høj ÅOP, fordi stiftelsesomkostningerne her vil veje tungt. Omvendt vil ÅOP være tættere på rentesatsen, jo længere løbetiden er på lånet.

Rådighedsbeløbet er et andet beløb, der er godt at kende til. Rådighedsbeløbet er det beløb, du har tilbage, når du trækker alle udgifter fra dine indtægter. Når du skal låne penge, vil der typisk blive kigget på dit rådighedsbeløb, da det siger noget om, hvor stort et beløb du har mulighed for at afdrage månedligt, og hvor stort et beløb du kan låne.

Som de fleste ved, er det ikke gratis at låne penge. Renten er det beløb, du betaler udbyderen for at få lov til at låne penge af dem. Her er det særligt vigtigt at være opmærksom på, at der findes virksomhedslån med variabel rente og virksomhedslån med fast rente. En fast rente betyder, at rentesatsen ikke ændres i hele lånets løbetid. Når du optager et lån med en variabel rente, så betyder det, at renten ændres, hvis der sker ændringer på rentemarkedet. Udviklingen på rentemarkedet afhænger af den økonomiske udvikling i samfundet, og det er derfor også umuligt at sige på forhånd, om det er et virksomhedslån med en fast eller variabel rente, der bedst kan betale sig. Vælger du at optage dit lån gennem Gobanker, så vil det være et lån med en variabel rente.

Afdragsfrihed er en anden term, der er god at kende til. Har du et lån med afdragsfrihed, så betyder det, at du har mulighed for at aftale med banken, at du i en vis periode ikke afdrager på lånet. Oplever du perioder, hvor din virksomhed ikke har en lige så stor indtjening som i de andre måneder, så kan du gøre brug af din afdragsfrihed og dermed udskyde dine betalinger til lånet til en periode, hvor der er bedre luft i økonomien til det.


virksomhedslån - Værd at vide når du skal optage et virksomhedslån

Virksomhedslån via banken eller online

Et virksomhedslån bliver typisk forbundet med et lån i banken. Men det er værd at være opmærksom på, at der også er mulighed for at optage et virksomhedslån gennem en online udbyder. Optager du et virksomhedslån i banken, så vil det typisk kræve en grundigt kig i virksomhedens økonomiske forhold, ligesom du skal redegøre for, hvad pengene skal bruges til. Et virksomhedslån via banken vil typisk være forbundet med et krav om sikkerhedsstillelse i form af en bil eller fast ejendom. Ønsker du et virksomhedslån uden sikkerhed, så kan du overveje at låne penge hos en online udbyder. Her vil ansøgningsprocessen typisk være kortere, og der vil gå kortere tid, før du har pengene på din konto. Vælger du at optage et online banklån, så kan du udvælge den rette løsning i ro og mag hjemme fra stuen frem for at skulle troppe op fysisk i banken.


Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Spar penge på dit virksomhedslån med Gobanker

Ved at udfylde en enkelt ansøgning her hos Gobanker kan du modtage flere forskellige lånetilbud fra forskellige banker. I ansøgningen skal du angive dit ønskede lånebeløb og løbetiden på lånet, og når din ansøgning er sendt afsted, så vil du inden for ganske kort tid modtage forskellige tilbud på virksomhedslån, som du frit kan vælge mellem. Ofte vil der kun gå ganske få minutter, før de første tilbud begynder at tikke ind. Det er ganske gratis at gøre brug af Gobanker, og faktisk kan det spare dig for flere tusinde kroner, da prisen på et lån med samme beløb og løbetid vil variere meget fra udbyder til udbyder. Vil du selv være med til at påvirke prisen på dit lån yderligere, så kan du vælge at ansøge om lånet med en medansøger. Ved at have en medansøger på dit firmalån vil de enkelte udbydere ofte belønne dig med en mere favorabel rente.

Prøv vores ØkonomiTjek

Gobanker er en del af Letfinans - Du kan benytte Letfinans ØkonomiTjek og se hvor du kan spare penge i din privatøkonomi – Let, enkelt og sikkert.

Opret her