Loading...

Firmalån - Du får bedste tilbud fra flere långivere med kun én ansøgning

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, udvidelse eller lige hvad din virksomhed har brug for. Rente fra 3,95% p.a.

Start ansøgning  erhvervslån ansøgning

Lånebeløb 300.000 kr.

20.000 kr.    10.000.000 kr.

Løbetid 12 måneder

6 mdr. 60 mdr.

Du ansøger om kr.300.000 over12måneder

Indtast virksomhedens CVR-nummer.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Ansøg gennem Gobanker og lad långiverne konkurrere om dig

Vi samarbejder med flere långivere så du selv kan vælge det bedste tilbud på firmalån - Ansøg gratis og uforpligtende.

 • Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun én ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den til långiverne.

 • Modtag flere tilbud

  Du modtager automatisk flere lånetilbud, og vælger selv det firmalån der passer dig bedst.

 • Vælg det bedste lånetilbud

  Det er altid uforpligtende at ansøge om firmalån gennem Gobanker. Du bestemmer selv om tilbuddene er noget for dig.

Det siger vores brugere

8.514 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste lånetilbud - Vi kan også hjælpe dig. Ansøg på 2 minutter og få svar med det samme.

Ansøg nu
 • Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage flere lånetilbud. Det tager kun 2 minutter at lave en ansøgning.

 • Altid gratis

  Det er altid gratis at benytte Gobankers tjeneste og du er ikke forpligtet til at gøre brug at lånetilbuddene.

 • Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret.

Nyheder om firmalån & Gobanker

Læs mere om firmalån herFirmalån

Et firmalån kaldes også et erhvervslån eller et virksomhedslån. Her er det, i modsætning til et privatlån, tale om en virksomhed, der optager et lån til at dække udgifter af den ene eller anden slags. Mange virksomheder vil før eller siden få brug for en økonomisk håndsrækning i form af et firmalån. Selve grundlaget for et firmalån kan spænde vidt. Måske er der brug for nye arbejdsredskaber i virksomheden, eller måske ønsker virksomheden at markedsføre deres produkter på en ny måde og skal bruge et tilskud til at betale reklamefolk for at udarbejde en strategi eller penge til at få lavet en ny hjemmeside. Som udgangspunkt kan alle virksomheder ansøge om et firmalån, så længe de ikke er registreret i RKI. Vil du vide mere om, hvad der er godt at være opmærksom på, når du skal optage et firmalån, så kan du med fordel læse med i de følgende afsnit.


Sådan får du et firmalån

Har du besluttet dig for, at du gerne vil optage et firmalån, så vil du skulle igennem de fire nedenstående trin:

 • Fastsæt lånebeløbet – Først og fremmest skal du finde ud af, hvor meget du har brug for at låne. Dit lånebeløb vil selvsagt afhænge af, hvad pengene skal bruges til. I denne indledende fase kan du med fordel bruge lidt ekstra tid på at se på virksomhedens indtægt og ud fra den vurdere, hvor meget du har brug for at supplere op med. Måske er det muligt at spare visse steder i virksomheden, så du derved kan begrænse lånesummen.
 • Find frem til løbetiden – Når du har fundet frem til, hvor meget du ønsker at låne, så er det tid til at finde ud af, hvor lang tid du skal bruge på at tilbagebetale pengene. En kort løbetid vil betyde et billigere lån, men omvendt betyder en kort løbetid også en høj månedlig ydelse, og hvis den månedlige ydelse er for høj, og du ikke er i stand til at betale af på lånet, så resulterer det i dyre rykkere, som vil øge prisen på dit lån. Det er derfor vigtigt at give din økonomi et grundigt eftertjek, så du ikke ender med en løbetid, der er enten for lang eller for kort.
 • Ansøg om dit firmalån – Når løbetid og lånebeløbet er fundet, så er det tid til at ansøge om dit lån. Selve ansøgningsprocessen vil være forskellig alt efter, om du ansøger om lån gennem banken eller online.
 • Få svar på din ansøgning om firmalån – Når du modtager en godkendelse på din ansøgning, så vil pengene typisk gå ind på din konto efter få dage, og de kan nu bruges til at finansiere det, du mangler i din virksomhed. Skulle din ansøgning blive afvist, så har låneudbyderen måske vurderet, at beløbet er for højt i forhold til din økonomi, og du kan derfor forsøge dig med et lavere beløb næste gang.


Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Prisen på et firmalån

Det er umuligt at sige, præcis hvad prisen på et firma er, da denne afhænger af flere forskellige ting. To helt afgørende faktorer, der har indvirkning på prisen på et erhvervslån, er selve beløbet og renten på det pågældende lån. Hvis du vælger et lån med en fast rente, så vil du på forhånd kende til prisen på lånet, mens prisen på et lån med variabel rente kan ændre sig gennem hele lånets løbetid. Renten på et lån afhænger blandt andet af, hvor stor en risiko den pågældende låneudbyder løber ved at låne pengene ud. Derfor vil et firmalån uden sikkerhed være dyrere end et med sikkerhed, og har du en dårlig økonomi, så vil dit lån også blive dyrere.

Vil du have et klart udtryk for prisen på et lån, så er det ÅOP, du skal have øje for. Alle låneudbydere er forpligtet af loven til at oplyse dig om de betingelser, der er forbundet med deres lån. I et låns ÅOP er alle ekstra udgifter såsom stiftelsesprovision, ekspeditionsgebyr, dokumentgebyr og renter inkluderet. Hvis du ønsker at sammenligne to forskellige låns ÅOP, så husk at tjekke, at lånebeløb og løbetid på de to lån er de samme.


firmalån - Prisen på et firmalån

Firmalån med eller uden sikkerhed

Når du skal optage et firmalån, så vil du blive stillet over for valget mellem et lån uden sikkerhed og et med sikkerhed. Et firmalån med sikkerhed betyder, at du stiller firmaets aktiver som sikkerhed for lånet. Er du ikke i stand til at tilbagebetale lånet, så vil banken kunne kræve, at du bruger disse aktiver til at afdrage på lånet. En klar fordel ved et firmalån med sikkerhed er, at du ved at stille noget i sikkerhed kan få en mere favorabel rente på dit lån. Ønsker du ikke at stille noget som sikkerhed, så kan du vælge et firmalån uden sikkerhed. Det er typisk hos online låneudbydere, at man finder lån uden sikkerhed. I modsætning til når du låner penge hos banken, så er du hos en online udbyder ikke forpligtet til at redegøre for, hvad dit lån skal bruges til. Et firmalån uden sikkerhed hos en online udbyder vil typisk også betyde, at du får pengene ind på din konto langt hurtigere, da ansøgningsprocessen er kortere med denne type lån. Låner du penge gennem Gobanker, så er der ikke krav om, at du stiller noget i sikkerhed for lånet, ligesom vi heller ikke blander os i, hvad pengene skal bruges til.


Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Spar penge på dit firmalån med Gobanker

Uanset hvor du vælger at optage dit firmalån, så kan det betale sig at indhente tilbud fra flere forskellige udbydere. Vil du slippe for besværet med at indhente tilbuddene, så kan du med fordel gøre brug af Gobankers service. Det eneste, du her skal foretage dig, er at udfylde en ansøgning med din ønskede løbetid og lånebeløb, og så sørger vi for at indhente tilbud fra en række forskellige banker. Herefter er det blot op til dig at udvælge det lånetilbud, der passer dig bedst. Det er altid helt gratis at gøre brug af vores service om sammenligning af lån.

Prøv vores ØkonomiTjek

Gobanker er en del af Letfinans - Du kan benytte Letfinans ØkonomiTjek og se hvor du kan spare penge i din privatøkonomi – Let, enkelt og sikkert.

Opret her