Loading...

Bådlån - Bedste tilbud fra flere banker med kun én ansøgning

Gobanker er din danske e-mærkede lånetjeneste

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

10.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.342 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Ansøg gennem Gobanker og lad bankerne konkurrere om dig

Vores brugere sparer i gns. 11.723,- kr. årligt på deres bådlån.


 • Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun én ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den ud til bankerne. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Modtag lånetilbud

  Du modtager automatisk flere tilbud, og vælger selv det lånetilbud der passer dig bedst.

 • Vælg selv bedste bådlån

  Det er altid gratis og uforpligtende, og du vælger selv om tilbuddene er noget for dig.

Det siger vores brugere

8.514 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få de bedste lånetilbud – Du kan også spare 11.723,- kr. årligt i gennemsnit.

Ansøg her
 • Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage lånetilbud fra vores bankpartnere, og det tager kun 2 minutter.

 • Gratis og uforpligtende

  Det er altid gratis og uforpligtende at benytte Gobanker, og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de tilbud du modtager.

 • Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret. Gennem Gobanker er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om bådlån & Gobanker

Læs mere om bådlån herBådlån

Går du og drømmer om at investere i en båd, eller trænger den gamle model til en udskiftning? Så kan et bådlån være med til at gøre dine drømme til virkelighed. Der findes mange forskellige udbydere af bådlån, og det kan være nemt at miste overblikket, når du skal på udkig efter det helt rigtige bådlån. Synes du også, at der er mange termer at skulle sætte sig ind i, og er du i tvivl om, hvad forskellen på et bådlån med og uden sikkerhed er? Så har vi gjort det nemt for dig at blive klogere på alt det, der er værd at vide, når du skal optage et bådlån. Læser du med nedenfor, kan du desuden høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde det bedste og billigste bådlån, så du hurtigst muligt kan blive ejer af den båd, du har udset dig.


bådlån - Bådlån

Bådlån med eller uden sikkerhed

Et bådlån vil som oftest høre under kategorien forbrugslån, som dækker over en bred vifte af lån til alle typer af forbrug. Et forbrugslån er kendetegnet ved, at du ikke skal stille noget i sikkerhed for lånet. Med et forbrugslån skal du ikke gøre rede for, hvad de lånte penge skal bruges til, og du kan derfor også vælge kun at bruge nogle af pengene på køb af båden og resten på noget andet. Det er dog også muligt at optage et bådlån med sikkerhed i båden. Vælger du at gøre dette, så kan du få en mere gunstig rente på dit lån, da båden bliver i stillet i pant for lånet og dermed fungerer som en garanti for, at låneudbyderen får sine penge igen.

Låner du penge gennem Gobanker, så vil det være et lån uden sikkerhed i båden. Det betyder, at renten vil være lidt højere end med et lån med sikkerhed. Dog har konkurrencen blandt låneudbydere i Danmark gjort, at renteforskellen på et bådlån uden sikkerhed og et bådlån med sikkerhed er blevet minimeret. Forud for at du optager et lån hos os, vil vi altid foretage en kreditvurdering af dig, så du ikke optager et lån, som du ikke er i stand til at betale tilbage. Når du optager et lån uden sikkerhed, så slipper du for det besvær og de omkostninger, der er forbundet med at tinglyse pant i din båd, og der kan derfor også være god mening i at optage et bådlån, hvor du ikke skal pantsætte båden til långiveren.


bådlån - Bådlån med eller uden sikkerhed

Inden du optager et bådlån

Inden du optager et bådlån, er det en god idé at finde ud af, hvor meget du har brug for at låne. Det gør du bedst ved at finde ud af hvilken båd, du ønsker at investere i. En fabriksny model vil selvsagt koste mere end en brugt model, og den vil derfor også kræve et større lån. Hos Gobanker anbefaler vi, at du køber en båd af høj kvalitet med en så høj gensalgsværdi som muligt. Skulle du ønske at komme af med din båd igen, så vil der være mulighed for at få en god pris for den. Når du skal beslutte dig for, hvor meget du vil låne, så er det værd at huske på, at det er din finansielle situation, som afgør, hvor højt et beløb du kan låne. Jo større et rådighedsbeløb du har, jo bedre muligheder har du for at betale lånet tilbage, og kreditorerne foretrækker selvsagt at låne penge til de låntagere, hvor de har bedst mulighed for at få deres penge igen. En stærk økonomi vil således give dig mulighed for at låne et højere beløb. Når du har fundet det beløb, du ønsker at låne og har fundet ud af, om det er muligt for dig at blive godkendt til lånet, så er det tid til at finde bådlånets løbetid. Vil du have en lav månedlig ydelse, så skal du vælge en længere løbetid, men ønsker du at blive hurtigere gældfri, så skal du vælge en højere månedlig ydelse, som vil betyde, at løbetiden bliver forkortet. Det kan være fristende at vælge en kort løbetid, så du hurtigst muligt kan blive gældfri, men her er det vigtigt at huske, at din økonomi skal kunne hænge sammen, når du afdrager på lånet, og at der derfor også skal være plads til uforudsete udgifter til for eksempel en tandlægeregning eller til reparationen af bilen, hvis den skulle gå i stykker. Samtidig kan det være en god idé at forsøge at se lidt ind i fremtiden, når du fastsætter løbetiden på dit lån. Regner du med at beholde din nuværende indkomst, eller har du planer om at skifte job eller gå på pension? I så fald vil dine muligheder for at afdrage på lånet ændre sig, og det skal der gerne være taget højde for, når du fastsætter det beløb, som du kan betale af på lånet hver måned. Når du fastsætter løbetiden på bådlånet, kan du også tænke over, hvor længe du har planer om at bruge båden inden et eventuelt videresalg. Har du for eksempel kun planer om at bruge båden i to år, så vil det være træls at have en løbetid på fem år og dermed at skulle betale af i tre år på et lån til en båd, du ikke længere har.


bådlån - Inden du optager et bådlån

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Sådan får du et billigt bådlån

Der er flere ting, som du med fordel kan gøre, hvis du vil have det billigste bådlån.

 • Ansøg med en medansøger - Ved at ansøge med en medansøger kan du på enkel vis få en mere favorabel rente på dit lån. Når du ansøger om et lån med en medansøger, så vil både du og din medansøgers indtægter blive taget med i kreditvurderingen. Hvis du har en lav indkomst eller skal låne et stort beløb, så kan en medansøger derfor også gøre det nemmere at blive godkendt til lånet, ligesom I vil blive tilbudt en lavere rente på lånet. En medansøger kan således gøre dit bådlån billigere, og så kan medansøgeren fungere som en økonomisk støtte, hvis du skulle miste dit job eller havne i anden økonomisk uføre. Det er muligt at ansøge om bådlån hos Gobanker med en medansøger. Dette skal blot angives i låneansøgningen, så der kan blive taget højde for det i kreditvurderingen af dig og din medansøger.
 • Læg et budget - Ved at lægge et budget kan du nemmere danne dig et overblik over, hvor meget du vil være i stand til at afdrage på lånet om måneden, og dermed også hvad løbetiden på lånet skal være. Du kan læse mere om, hvordan du skaber et godt overblik over din økonomi i det afsnit, vi har kaldt Ansvarlig långivning.
 • Afsøg markedet - Hvis du søger et billigt bådlån, så er det vigtigt, at du sætter tid af til at sammenligne flere forskellige tilbud. Vil du spare tid på at opsøge forskellige udbydere af bådlån, så kan du med fordel gøre brug af Gobankers gratis tjeneste, som gør det muligt at få sendt tilbud direkte til dig med dit ønskede lånebeløb og løbetid.
 • Optag et banklån frem for et kviklån - Et kviklån kan virke som en nem løsning, når du skal bruge lidt ekstra penge til købet af en båd. Ansøgningsprocessen er kort, og ofte skal lånet være betalt tilbage inden for få måneder. Renterne på kviklån vil dog oftest være meget høje, og hos Gobanker anbefaler vi, at du i stedet optager dit bådlån hos en bank. Her vil du typisk kunne få en lavere rente, ligesom du har mulighed for at optage et større lån. Har du planer om at investere i fabriksny båd, så vil det med sikkerhed være et banklån, du skal gøre brug af. Hos Gobanker samarbejder vi med etablerede banker som Basisbank og Resurs Bank, så du er sikret fuld gennemsigtighed og en favorabel rente på dit lån.

bådlån - Sådan får du et billigt bådlån

Bådlån med udgangspunkt i din økonomiske situation

Når du optager et bådlån gennem Gobanker, så er det vigtigt for os, at du optager et lån, der er afstemt med din økonomi. Ansøger du om at optage et lån hos os, så vil vi som det første foretage en kreditvurdering af dig, hvor vi blandt andet vil se på dine ejerforhold og din gæld i forhold til din indkomst. Det er både en garanti for, at de banker, vi samarbejder med, har mulighed for at få deres penge tilbage, men det er lige så meget et forsøg på at sikre, at du ikke pludselig har optaget et lån, som du ikke er i stand til at tilbagebetale. Dette kan i værste fald resultere i en registrering i RKI, som vil gøre det svært for dig at optage nye lån, tegne telefonabonnementer samt købe ting på afbetaling. Skal du afdrage på dit bådlån i længere tid end først antaget, så vil der komme flere omkostninger og renter på lånet, og det kan derfor ende med at blive langt dyrere, end du havde regnet med, da du optog lånet. Der er derfor flere grunde til, at det giver god mening for de banker, vi samarbejder med, at udlåne penge med udgangspunkt i den enkeltes økonomiske situation.


bådlån - Bådlån med udgangspunkt i din økonomiske situation

Hvordan fungerer Gobanker?

Hos Gobanker laver du kun én låneansøgning og lader herefter os om at gøre arbejdet for dig med at indhente lånetilbud fra flere af landets førende banker. Vi samarbejder bl.a. med Basisbank, Express Bank og Resurs Bank, så du får de bedste lånetilbud i løbet af få minutter.

Når du ansøger hos Gobanker får du tilsendt dine personlige lånetilbud fra bankerne, så du nemt og overskueligt kan sammenligne lånebeløb, løbetid, rente, ÅOP og beslutte dig for, hvor der er bedst og billigst for dig at låne.

Ansøg nu


bådlån - Hvordan fungerer Gobanker

Ansvarlig långivning

Gobanker anbefaler, at du lægger et holdbart budget for din økonomi, før du ansøger om lån. Dit budget bliver fastlagt ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst osv.), og herefter trække dine faste månedlige udgifter fra (Husleje, el, vand, varme, transport etc.)

Vær desuden opmærksom på, at de forskellige banker og finansieringsselskaber har forskellige krav til dig, der ønsker at optage et lån. Dette kan være krav til indtægt, alder og RKI-registrering.

Du skal opfylde følgende minimumskrav:

 • Minimum 21 år
 • Fast indkomst på minimum 180.000 Kr. om året
 • Ingen registrering hos RKI/Experian og Debitorregistret

Tjek om du evt. er registreret hos Debitorregistret her, og hos RKI/Experian her.

Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), gældstyperne i forbindelse med ansøgning om samlelån, ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv. Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og ÅOP på dit lån.


bådlån - ansvarlig långivning

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Hvad er ÅOP?

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent, og det er vigtigt at kende til, når du skal sammenligne lån. Udover renteomkostninger betaler du ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP, således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet. Årlige Omkostninger i Procent giver dig som låntager et bedre overblik over de samlede omkostninger, der kan være i forbindelse med optagelse af lån hos en given låneudbyder.

Du kan få oplyst ÅOP før Skat og ÅOP efter Skat. Forskellen består i, om beregningen tager højde for det fradrag du har for renteudgifter på lånet, hvor udgifterne bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Banker og finansieringsselskaber indberetter dine udgifter automatisk til Skat, og du behøver derfor ikke foretage dig yderligere, da omkostningerne dermed automatisk bliver modregnet din skattepligtige indkomst. Du har dog mulighed for også selv at indberette renteudgifter til Skat i forbindelse med årsopgørelsen.

Du bør som udgangspunkt finde et lån med lav rente og lav ÅOP. Vær opmærksom på, at ÅOP ikke er en procentvis omkostning, du skal betale på lånet årligt, men blot er et regnestykke, der skal gøre det nemmere for dig at se det samlede billede af omkostningerne på lånet.


bådlån - Hvad er ÅOP

Omkostninger forbundet med et bådlån

Når du låner penge hos en kreditforening eller en bank, så tager de en betaling for at låne dig pengene. Denne betaling vil dog variere meget fra udbyder til udbyder, og netop derfor er det særligt vigtigt at tjekke vilkårene for hvert enkelt lån, inden du skriver under på låneaftalen. Der er flere forskellige omkostninger forbundet med det at låne penge, og her kan du blive lidt klogere på de forskellige typer, så du er bedre rustet til at gennemskue lånekontrakten.

Renter - Renter er det gebyr, du betaler for at låne pengene. Når du skal låne penge, vil du kunne vælge mellem en fast og en variabel rente. En fast rente vil være den samme i hele lånets løbetid, mens en variabel rente kan ændre sig løbende. Optager du et bådlån gennem Gobanker, så vil der være tale om et lån med en variabel rente.

Tinglysningsgebyr - Når du optager et lån med sikkerhed, så vil du skulle betale en afgift til staten for at få tinglyst dit pantebrev. Derudover vil banken kræve et gebyr for at tinglyse de nødvendige dokumenter, og dette kaldes tinglysningsgebyrer.

Stiftelsesprovision - Du vil skulle betale en procentsats af lånet i provision til banken, og det er det, der kaldes stiftelsesprovision. Det vil som regel være to procent af lånet.

Derudover kan der være løbende omkostninger forbundet med lånet såsom administrationsgebyrer i forbindelse med hver betaling og andre betalingsgebyrer, hvis du betaler via PBS. Alle disse omkostninger er medregnet i ÅOP, og netop derfor er det en god måde at skabe sig et overblik over, hvilket bådlån der vil være det billigste for dig. Husk blot, at lånene skal have det samme beløb og samme løbetid, for at det giver mening at sammenligne deres respektive ÅOP.


bådlån - Omkostninger forbundet med et bådlån

Brug Gobanker til at finde det bedste bådlån

Research er nøgleordet, når du skal finde det billigste bådlån. Der findes nemlig et væld af forskellige udbydere, der gerne vil låne dig pengene til købet af din nye båd, men priserne på det enkelte lån kan variere meget. Derfor er det særligt vigtigt at afsøge markedet grundigt og ikke mindst læse lånebetingelserne for det enkelte lån grundigt igennem, inden du optager et lån. Ønsker du at optage et bådlån gennem Gobanker, så blander vi os ikke i, om båden er fabriksny, eller om du køber den brugt. Det har heller ikke nogen betydning for dit lån, hvilket mærke, du ønsker at købe. Optager du et lån gennem Gobanker, så overfører vi pengene direkte til din konto, så du har fuld råderet over dem.

Vi har gjort det nemt for dig at sammenligne de forskellige bådlån på markedet, og du skal derfor kun bruge to minutter på at udfylde en ansøgning med dit ønskede lånebeløb og løbetid, og herefter vil du inden for kort tid modtage tilbud på bådlån fra flere forskellige banker. Når du skal sammenligne de forskellige lån, så er det deres ÅOP, du skal holde øje med. Derudover er det vigtigt, at de lån, du sammenligner, har det samme lånebeløb og den samme løbetid.

Skulle du være i tvivl om noget i forhold til vores services, så tag gerne kontakt til os. Du kan også få svar på mange hyppigt stillede spørgsmål i vores kundecenter.Bådlån hos forhandleren

Hvis du vælger at købe din nye båd hos en forhandler, så vil denne som oftest tilbyde dig hjælp med finansieringen også. Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at forhandleren tjener penge på at formidle lånet til dig, og at dette lånetilbud ikke nødvendigvis er det mest favorable på markedet. Inden du takker ja til forhandlerens lånetilbud, kan du derfor med fordel bruge lidt tid på at afsøge markedet. Også når det kommer til lån til køb af båd, så er der mange udbydere på markedet, så hvorfor ikke lade dem konkurrere om dig? Selv hvis du ansøger om lån gennem det samme finansieringsselskab, som forhandleren tilbyder et lån gennem, så kan du ofte få lånet billigere ved at låne pengene direkte gennem udbyderen. Med andre ord kan der være tusindvis af penge at spare, hvis du sætter lidt tid af til at undersøge vilkårene for de forskellige bådlån på markedet. Vil du spare besværet med at indhente tilbud fra forskellige udbydere, så kan vi hos Gobanker hjælpe dig med at indhente tilbud på bådlån fra en række forskellige banker. Herefter er det blot op til dig at udvælge det tilbud, der passer dig bedst. For at kunne sammenligne bådlån gennem banker og gennem forhandleren er det ÅOP, du skal kigge på. Vurderer du, at du helst vil optage dit bådlån gennem forhandleren, så husk, at du kan forhandle om stiftelsesomkostningerne med forhandleren og dermed gøre dit lån lidt billigere.

Prøv vores ØkonomiTjek

Gobanker er en del af Letfinans - Du kan benytte Letfinans ØkonomiTjek og se hvor du kan spare penge i din privatøkonomi – Let, enkelt og sikkert.

Opret her